Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pletwonog...

6 weidera

Polecane posty

Gość pletwonog...

Bylabym naprawde zadowolona ze swojej figury gdyby nie moj brzuch... Jest okropny i mam boczki. Czytalam o 6 weidera. Jest tu ktos kto moze to juz wyprobowal?? Czy naprawde to takie trune? Daje efekty?

Gość kropka.-przecinek
Witam ja cwiczylam A6 doszlam do 21 poziomu nie dalam rady wiecej, ja moze i bym dala ale nie moj kregosup-zawsze mialam z nim problemy. Ale efekt byl fajowy szybko i ladnie rzezbi brzuszek. Jezeli jestes wytrwala i nie masz problemow z kregosupem polecam a szczegolnie z nia przejzyj sobie jej filmiki mozna dobrac fajowy zestaw cwiczen.Pozdrawiam i powodzenia http://www.youtube.com/watch?v=VxhX_wcr3GQ

Gość pletwonog...
Dziekuje..:) Bede probowac.;) A kiedy widzialas pierwsze efekty?

Gość kropka.-przecinek
po 3 tygodniach juz bylo cos widac ale to tez zalezy jaki ten brzuszek jest a raczej byl. Zrob sobie fotke brzuszka a po kakims czasie kolejna napewno zobaczysz roznice:) Tylko pamietaj musisz!!!!!!!! cwiczyc wedlug zasad sluchaj to co ona mowi to bardzo wazne do prawidlowego wykonania tych cwiczen.

Gość pletwonog...
Ok. Dzieki. Film jest super. Dziekuje!!!

Gość kropka.-przecinek
ona prowadzi caly program A6 i mase innych:) polecam:) Pozdrawiam i powodzonka:):) napisz czase, jak Ci idzie:):):)

Gość pletwonog...
:*:*