Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zdradzani faceci to ciepłe kluchy

Polecane posty

Gość Ian Pavulon
fekaliofilem, ahahaha, co za tępe babsko, nawet nie potrafi podać właściwej nazwy parafilii :D zresztą tylko potwierdza naukowe teorie - baby są tępe w opór. a tobie cipuszko radzę poszerzyć słownictwo ;]

Galaxxxy1234 "A cóż tu mędrkować kiedy z Ciebie debil ? Kłamać nie będę, etyka mi na to nie pozwala Trzeba tępić ciemnotę i napisać prawdę. Jesteś debilem. KPW ? " Chcesz sama siebie przekonać? Jak Ty mówisz o etyce, to śmiać mi się chce. Trzeba mieć ostre kompleksy i kuku na muniu, żeby atakować w tak prostacki sposób kogoś, kto ci nic złego nie zrobił.

Gość Decccoder
Ha ha ha dobre a ja Tobie Ianku Pavulonku vel Ekskremenciarzu radzę czytać ze zrozumieniem. Chociażby już począwszy od nicka, który nie jest rodzaju żeńskiego Głąbuniu.......

Gość oj lusik
Luz daj se siana, prawda w oczy kole ? Niedawno jedną z forumowiczek wyzwałeś nagle od idiotek. Zrozum, mimo,że to forum publiczne, ludzie już Cie mają dość............... jesteś nudny, Twoje posty są beznadziejne, czasem wtrącasz się do czyichś topików i temat upada, niewygodne na swój temat posty zgłaszasz do usuwania..... miej czelność przyznać sam przed sobą- wybielasz się tutaj itp itd.

Gość ty nic zlego nie robisz???
to mialbyc zart??? okradasz panstwo pajacu

Gość oj lusik
ty nic zlego nie robisz??? - dokładnie państwo czyli nas , mam nadzieję, że wkrótce się za niego wezmą a wtedy dostanie wiadereczko, waciaczek i siup

Gość o dziżys kryzys
On jeszcze się pyta , normalnie ręce opadły na qwerty i nie wiem czy dźwignę

Gość he he Luzasty
idź i zapytaj dziadka , on prawdę CI powie albo mamy, chociaż szkoda kobiety denerwować w ten piękny majowy wieczór, postaraj się chociaż o jakies nieślubne dzieci, im więcej tym lepiej, jest szansa że jak miot duzy to chociaż z jedno będzie tyrac do 67 i ktoś będzie miał rente