Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaahhhh

taksówkarz wyrzucil mnie w nocy z taksówki!! a ja nie znałam miasta! skandal!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaahhhh

wczoraj wsiadłam do pociągu i dojechałam do swojego celu późno wieczorem, dosiadł sie do mnie jakiś miły koleś i poczęstował mnie piwem, a już pod koniec podróży, bo wysiadał stacje wczesniej dał mi swoje ostatnie piwo za darmo bo powiedział że nie może go wziąśc do domu bo zona je znajdzie i go opierdoli za to, no to otworzyłam je sobie, nie zdąrzyłam go dopić przed dojechaniem do końca trasy więc wsadziłam je sobie do kieszeni. Wsiadłam do taksówki i jak juz jechałam to to piwo zaczeło mi sie wylewac, ja przerażona wyciągnełam je i zobaczył je kierowca taksówki i dostał wścieklizmy i kazał mi wysiadać :-o co o tym sadzicie, miał prawo tak zrobić?

Gość miał takie prawo
zasmrodziłaś mu tapicere

Gość djfhjdfhjkdfh
A ja go rozumiem. Siedziałem kiedyś w autobusie na siedzeniu gdzie ktoś rozlał wcześniej piwo i wsiąkło w tapicerkę. Zabieram się do wyjścia, wstaje i czuje się jakoś dziwnie, patrze a tam pierońska plama na tyłku i do tego śmierdze alkoholem. Jakbym dostał w ręce tego opoja to musiałby dzwonić po karetke

Gość zniesmaczony gosc
Oczywiście ze mógł tak robić - trzeba było piwo wyrzucić zanim wsiadłas do taxówki. PIJACZKO!

Gość Nfgrsstyjh
Pijaczka ;)