Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam 20 lat,nie mam pracy,ale moj chlopak pracuje szukam oczywiscie pracy ale tu umnie to ciezko z praca w moim miescie,jak kazda z nas chcialaby miec dziecko,a pozniej jak sie potoczy zycie do jeszcze drugie albo trojke lub wiecej zalezy od kobiety ile chcialaby miec dzieci,no i od kilku miesiecy mysle o dziecku,chcialabym miec bo kocham dzieci,poprostu chce je miec chcialabym byc mama,gdy powiedzialam mojemu to on smieje sie ze za 10 lat a slub to za 15 lat,chyba sobie zartujesz za 10 lat? pierwsze dziecko,o nie.roznie to bywa.ze kobiety mysla o karierze i pozniej w ciaze nie moga zajsc bo maja 30 lat i jest za pozno i ja tego sie obawiam ze bede tyle miec kiedys i nie zajde w ciaze,(moj ma 23 lat).to zapytalam go powiedz szczerze naprawde chcesz miec za 10lat? no mowi nie ale nie teraz,jeszcze musimy zrobic remont mieszkania zeby miec dziecko,tak to prawda nie mamy luksusow ale mieszkanie wymaga remontu,a jesli zrobimy remont to tez nie mam co liczyc ze bedziemy miec dziecko.chcialabym nawet jesli nie teraz to za dwa lub trzy lata moge miec ale nie wieku 30 lat pierwsze dziecko.niedojrzal jeszcze czy co? co poradzicie mam czekac 10 lat na pierwsze dziecko nie wytrzymam tyle.boi sie byc ojcem czy co?

Gość jedna mama taka sama
a t6y jestes dojrzała?wątpie

Gość gfvasyuc
nie masz pracy, jak chcesz utrzymać dziecko? Najpierw znajdź pracę i przede wszystki dorośnij, bo dziecko to nie zabawka, którą "chcę mieć i koniec", ale mnóstwo obowiązków i odpowiedzialności. Mam wrażenie, że tego ci brakuje

Gość k,m/m/m
wiesz dlaczego kobiety zachodza w ciaze po 30stce? bo przed tem chca sie usamodzielnic na tyle by wrazie lipy(np facet odchodzi) miec z czego zyc. rozumieszz teraz glupia dziewucho??? a 30 lat to akurat najidealniejszy wiek na pierwsze dziecko

Gość bez paniki,dobrze????
dzisiejsze 20 latki mają niestety rozumowanie 15-latek bez pracy,bez stabilizacji ale dziecko chce! ty naprawde nie masz pojęcia jak trudne jest zycie....poczekaj az dorosniesz do bycia matka

zrób listę wyprawki i wszystkich pozostałych rzeczy dla dziecka, zobacz ile to kosztuje, poza tym na bieżąco pozostałe wydatki, szukaj lepiej pracy i skup się na ustabilizowaniu finansowym i materialnym a nie o trójce dzieci... a to, że chłopak pracuje to niech sobie pracuje, chcesz go wrobić w dziecko i siedzieć na utrzymaniu ? super podejście

Gość KASSSSS
Czemu odrazu opinia i szufladkowanie WSZYSTKICH 20 latek ?!!?! Nie jedna (zapewne) okazałaby sie bardziej dojrzała niz Pani np. w srednim wieku... Jak ja nienawidze takiego szufladkowania!!!!!!!! ;/;/ To ze chlopak ma prace nie znaczy ze da rade utrzymac rodzinke, najpierw moze sie ustabilizujcie finansowo i moze emocjonalnie :) I nie mysl jak kazda ze sie potoczy :) jak masz mozliwosc to przemysl, zaplanuj :) Pozdrawiam :)