Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jordan_1

Ciąża po CLO-komu się udało???

Polecane posty

Zaczynam kurację CLO, czy komuś się udało? Jak zapatrujecie się na ten lek?

Żadna nie brała tego leku? :-( chciałabym widzieć jak działa, co z owulacją czy jest wcześniej przy długich cyklach?

A czy cykle się skróciły?wg tego co czytałam owu ma być kilka dni po odstawieniu , nie wiem czy dobrze rozumuję jeżeli były długie ok 40 dni?

A czy cykle się skróciły?wg tego co czytałam owu ma być kilka dni po odstawieniu , nie wiem czy dobrze rozumuję jeżeli były długie ok 40 dni?

Jordan a jakie masz cykle? Ja mialam 28 dniowe , clo bralam od 5 do 9 dc clo potem w 10 i 12 dc szlam na usg podpatrzec owulke.

Gość Selenka-s
Witam Zaczynam swoją przygodę z CLO;) Obecnie biorę jeszcze Metformax500 i Spirolon. Od następnej @ mam brać CLO - od 2 dnia do 6 dnia cyklu - 2 x dziennie W tym cyklu brałam pół tabletki - od 3 do 7 dnia,żeby sprawdzić czy organizm zareaguje na lek. Zareagował!!! i liczę,że w kolejnym cyklu zostanę już mamusią !!! :) Tylko muszę dodatkowo wykupić Pregnyl, w razie gdyby pęcherzyk sam nie chciał pęknąć... a jak już zdążyłam się zorientować...na stanach magazynowych aptek BRAK!!! EH... zawsze coś, ale staram się być dobrej myśli ;)

Gość gość
Witam dziewczyny tez mam podobne problemy zaczynam brać clo 18.11 o ile pojawi się miesiaczka powiedzcie w który dzień najlepiej zacząć starania dodam ze mam tyłozgięcie macicy .