Jordan_1 0 Napisano Maj 26, 2012 Zaczynam kurację CLO, czy komuś się udało? Jak zapatrujecie się na ten lek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_1 0 Napisano Maj 26, 2012 Żadna nie brała tego leku? :-( chciałabym widzieć jak działa, co z owulacją czy jest wcześniej przy długich cyklach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Maj 26, 2012 Ja zaszlam w 4 ciaze za 1 cyklu z clo. 7 cykli z clo-bez rezultatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_1 0 Napisano Maj 26, 2012 A czy cykle się skróciły?wg tego co czytałam owu ma być kilka dni po odstawieniu , nie wiem czy dobrze rozumuję jeżeli były długie ok 40 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_1 0 Napisano Maj 26, 2012 A czy cykle się skróciły?wg tego co czytałam owu ma być kilka dni po odstawieniu , nie wiem czy dobrze rozumuję jeżeli były długie ok 40 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Maj 26, 2012 Jordan a jakie masz cykle? Ja mialam 28 dniowe , clo bralam od 5 do 9 dc clo potem w 10 i 12 dc szlam na usg podpatrzec owulke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_1 0 Napisano Maj 26, 2012 Bardzo długie i nieregularne ok 35-50 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Selenka-s Napisano Listopad 16, 2012 Witam Zaczynam swoją przygodę z CLO;) Obecnie biorę jeszcze Metformax500 i Spirolon. Od następnej @ mam brać CLO - od 2 dnia do 6 dnia cyklu - 2 x dziennie W tym cyklu brałam pół tabletki - od 3 do 7 dnia,żeby sprawdzić czy organizm zareaguje na lek. Zareagował!!! i liczę,że w kolejnym cyklu zostanę już mamusią !!! :) Tylko muszę dodatkowo wykupić Pregnyl, w razie gdyby pęcherzyk sam nie chciał pęknąć... a jak już zdążyłam się zorientować...na stanach magazynowych aptek BRAK!!! EH... zawsze coś, ale staram się być dobrej myśli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 Witam dziewczyny tez mam podobne problemy zaczynam brać clo 18.11 o ile pojawi się miesiaczka powiedzcie w który dzień najlepiej zacząć starania dodam ze mam tyłozgięcie macicy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach