Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podmoklanka

smutny pierwszy dzien mamy

Polecane posty

Gość same snobki i mitomanki
a czemu wy wsiadacie na autorke?ładnie by było ze strony meza ,jak zrobiłby miła niespodziankę zonie i mamie swego dziecka w jego właśnie imieniu! wy jakies chore jesteści ,skoro uważacie że ona przesadza,moim zdaniem wcale nie! jednak feacet to tylko facet,czasem trudno mu sie domyślić

Mój dzień mamy nie jest zwyczajny- w zeszłym roku po raz pierwszy w to święto mogłam tulić własne dziecko, w tym roku pierwszy raz na dzień matki synek biegał pokazując mnie palcem i wołając "mama", i więcej nie potrzebuję... Nie powiem że byłoby mi przykro jakby mąż pomyślał o pokierowaniu synka na przyszłość, powiedział że jest takie święto i że można mamę uczcić, ale teraz dzieć jest za mały żeby to załapać, więc jakakolwiek inicjatywa ze strony męża z dzieckiem nie miałaby żadnego związku, więc jaki sens w takie święto?

Gość hmmmh
Uważam, że dzień mamy jest wartościowy, kiedy dziecko już kuma, że mama ma święto i z pomocą taty coś przygotuje. Jak dziecko jest malutkie i inicjatywa jest tylko po stronie taty, to lepiej jakby tata dał tego kwiatka w dzień inny niż dzisiejszy bez okazji a tylko od siebie.

a ja rozumiem autorkę:) my zawsze staramy się w takie dni zrobić dla siebie coś miłego:) kwiatka nie dostałam ale złożył życzenia i obiecał miły wieczór jak dzieciaki pójdą spać:) to miło jeśli ktoś po prostu pamięta:)