Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmaceutka_zabiegana

jak sobie dorobic?

Polecane posty

czesc podzielcie sie swoimi pomyslami na to jak mozna sobie dorobic po pracy bedac jeszcze w trakcie studiow;) ucze sie by byc technikiem farmacji i szukam jakichs dobrych pomyslow bo jak wiadomo podczas nauki kazdy grosik sie przyda. pozdrawiam

? nikt sie nie podzieli ?

Gość Radanadzisiaj
Uklad sponsorowany, burdel ;)

Gość nidemos
ciekawą opcją jest polecanie znajomym pożyczek na Via sms, w zamian może wpaść niezła prowizja :) ostatnio tak sobie dorobiłem do tableta 200zł :)

Gość giedroj
Heh, sam też tak dorobiłem ostatnio 150zł dzięki Via SMS. Może to nie duże pieniądze, ale jak to student - musi sobie jakoś radzić :) Grunt to być zaradnym i przedsiębiorczym i korzystać z każdej okazji do zarobku.

Gość wiwa2375
ja również polecam via sms, wystarczy trochę wysiłku i można dorobić całkiem sporo jak na pracę dorywczą. No i przede wszystkim to nie jest oszustwo, za wszystko, co wykonasz, dostaniesz pieniądze.

Gość led_on
Napiszcie coś więcej! Wiedziałem, że oni są porządną firmą, ale takie atrakcjeee? :D Też chcę, dwie stówki piechotą nie chodzą! :) Też brałem w VIA pożyczkę, ale coś mi umknęło chyba o tej promocji? Jak to działa?

Gość Dagamara
Za polecenie VIA SMS osobie, która weźmie kredyt dostajesz 50 zl. Na ich stronie musisz zrobić swój profil albo jak bralas to już masz. I tam możesz wysyłac zaproszenia. jeżeli ktoś zdecyduje się wziąć z twojego zaproszenia to dostajesz 50 zł.

Gość Maciej Stępień
Witam, dziękuję za polecenie. Za zaproszonego znajomego biorącego u nas pożyczkę wypłacimy Tobie 50 zł. Więcej informacji pod linkiem: https://www.viasms.pl/zapros-znajomych W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Pozdrawiam, Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS.pl

Gość Yulka71
A jeśli brałam tylko raz tę pożyczkę, to też mogę zapraszać znajomych? Czy to trzeba jakiś prób przekroczyć? Fajnie, że macie coś takiego ;)

Gość gość
z tego co wiem, to nie ma jakichś specjalnych ograniczeń, ale bezpieczniej będzie sprawdzić na ich stronie :) viasms.pl

Gość Alka886
Yulka71 nie ma problemu. ja tez raz skorzystałam tylko na wakacje i teraz korzystam z tego programu. co prawda skorzystało dopieru dwoch moich poleconych, ale stowka to zawsze cos

Gość Maciej Stępień
Witam Yulka 71! Nie trzeba przekraczać żadnego progu, wsytarczy jedna pożyczka i już można polecać znajomych:) W razie jakichkolwiek innych pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Pozdrawiam, Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS.pl

Gość gość
Jasne, czemu nie! Proponuję grę w lotto, najlepiej w jakimś internetowym, sprawdzonym i wygodnym serwisie jak Lottomania. Ja tak robię - bez wychodzenia z domu jestem w stanie miesięcznie całkiem nieźle wzmocnić swój budżet. Polecam spróbować - zawsze to jakaś alternatywa. I nie wymaga wiele wysiłku.