Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na maksa!!!!

Zdradził mnie i jeszcze robił zdjęcia k.....

Polecane posty

Od wczoraj nie spię. Jestem tak wściekła. Dwa dni temu wszystko się zawaliło. Dwa dni temu zaglądam do komórki męża skurwysyna, aby wysłać sms. Nie jestem obeznana w telefonach i weszłam w grafikę i zdjęcia. Przeglądam i co k..... widzę jak nasza znajoma liżę mu fiuta. No kru... myslałam że oszaleje. Dosyć nie spakowałam że to ona bo zdjęcia były robione bokiem i z góry ale patrze no kurwa to ona jak mu robi laskę. Jaki on jest chuj tyle lat małżeństwa dziecko kredyt na mieszkanie. Nie wiem jestem zrozpaczona. Jak on mógł tak zrobić i do tego sobie zdjęcia zrobili z tą kurwa z tą wszą. Nie wiem co zrobić jestem załamana ludzie 10 lat małżeństwa k...... ja go rozszarpię oczywiście że nie przyznał się bo mówi że to z netu jasne z netu bo ja uwierzę. Co z gnojek, skurwiel

Gość dsfsdffdfg
dlugo nad tym myslalas, fajna historia hah

Tak debilu bo nie mam co robić, nie dziwie się że jesteś debilem słyszysz zwykłem debilem bo trudno jest być normalnym kiedy człowiek cierpi. Nie wiem co mam robić

Gość glupia bylas ze mu powiedziala
a powinnas zbierac dowody, najlepiej jakiegos kolege informatyka poprosic i w sadzie rozwod z orzeczeniem o winie jak kurwa nie wiesz co robic wyjebac go na ulice

Gość glupia bylas ze mu powiedziala
a powinnas zbierac dowody, najlepiej jakiegos kolege informatyka poprosic i w sadzie rozwod z orzeczeniem o winie jak kurwa nie wiesz co robic wyjebac go na ulice

Mam dziecko 1 klasie do tego już jestem po 30 nie chce zaczynać życia od początku mam te obrzydliwe zdjęcia. Ja mu komórki nie oddam a Pin znam. Łajdak co za sukinsyn. Rzygać mi sie chce, obiad, zakupy wszystko na mojej główie a on nic

Gość Hikugyuryrytffhg
Dokladnie, powinnas zbierac dowody. Znajoma meza nie ma? Tez jej rozpierdol zycie.

Ja pójdę do pracy tej k.... to ja nie dam żyć. Pokaże wszystkim zdjęcia niech widzą co to za jedna larwa bo inaczej nie można powiedzieć kobieta która rozbija rodzinę jest gorsza od k...... bo tamta robi to za kase

Gość sdfg
a po co mu zaglądasz w telefon ?

Gość wysyp durnych tematow
standart jak tylko weekent, to gimgowno sie nudzi i produkuje takie same pseudo prowokacje zebyscie kurwa tak aktywni byli na lekcjach jak na kafe.pl

Czytaj ze zrozumieniem!!!!! chciałam wysłać sms i weszłam w opcję galleria!!!!! a co miałam patrzeć jak k..... robi mu laskę na to miałam patrzeć!!!!! co miałam to tolerować

ty też jestes durny

Gość ZdegenerowanaMaupa
Weź te foty wydrukuj, powiększ i poodbijał, żeby każdy dostał i rodzice też...

Gość zonusia swojego mezusia
"Ja pójdę do pracy tej k.... to ja nie dam żyć. Pokaże wszystkim zdjęcia niech widzą co to za jedna larwa bo inaczej nie można powiedzieć kobieta która rozbija rodzinę jest gorsza od k...... bo tamta robi to za kase " A dlaczego nie zrobisz porządku ze swoim slubnym, tylko chcesz się wyżyc na niej? Ona ci przed ołtarzem nie slubowała.

Gość sdfg
zrób laoda swojemu kumplowi i bedzie git

Gość sdfg
loda*

Jego dziś spakowałam i wyjebałam nie chce go znać nie chce go widzieć brzydzę się go. W poniedziałek zmieniam zamki. Żebym zapierdalała nawet na 3 etatach to utrzymam się a od niego wezmę alimenty i nic nie dostanie nic

Gość Dukan??-głupi jesteście???
a skąd wiesz, że obciągałą twojemu ślubnemu?? widziałąś twarz??

Gość ieuhjgbjkl;'
hahahaha ale masz wybujałe fantazje

Tak poza tym poznałam po kolorze włosów Boże jakie to głupie pisać nawet po kolorze wlosów a ten idiota zrobił zdjęcie nie jedno a trzy. Moja fantazja życzę ci abyś ty nie miał tego co ja

Gość zonusia swojego mezusia
Nie bądz zdziwiona, jak ci kobieta proces wytoczy!

Gość Dukan??-głupi jesteście???
czyli jeden człowiek na świecie ma taki kolor włosów -czyli twój mąż?????????? ciekawy człek z niego :)

Na drugiem zdjęciu widać jej twarz i jego zegarek na ręki nie jestem slepa i naiwna

Zbieg okoliczności ta sama twarz, włosy i mężulka zegarek co ja urodziałam sie wczoraj nie jestem głupia

Gość bzybzółka
No, no, bez takich, bo jak mnie spróbujesz zniszczyć, to z sądu nie wyjdziesz.