Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwarte oczy

zabolało mnie

Polecane posty

Gość otwarte oczy

Chcę Was zapytać jakbyście to odebrali. Trochę od jakiegoś czasu flirtowałam z facetem. Ostatnio wysłałam mu wiersz "Miłość szczęśliwa" Szymborskiej, bo bardzo mi się spodobał. Potem zapytałam go, czy mu sie podobał. Odpowiedział, że przeczytał z zainteresowaniem, ale boi się mnie zapytać dlaczego mu go wysłałam. Poczułam się jakbym weszła na ścianę. Miałam wrażenie, że oczekuje, że powiem, że się w nim zakochałm, a on nie jest zainteresowany. No lubię go, ale do wyznawania mu miłości to mi jeszcze bardzo daleko. Zabolało mnie to. A jak Wy myślicie?

Gość zmruż oczy
oni tak mają ,prosty odbiór sie podniecił ze to wyznanie miłosne pewnie spokojnie jeszcze raz jesli potrzeba wytłumacz ze wiersz Cie zachwycił a na takie deklaracje to jednak dla Ciebie za wczesnie

Gość zmruż oczy
albo jest jeszcze inna "droga' ...przestraszył się,to bardziej pasuje,większosc to tchórze,i boją sie wszelkich deklaracji,.szczególnie uczuc

Gość Tako rzeczę ja
Dopiero co z nim flirtujesz i już mu wiersze o miłości wysyłasz?:-O przystopuj trochę bo pewnie uważa cię za desperatkę

Gość zrzrz
n owlasnie po co wyszlac facetowi list o milosci :

Gość no bo go lubi
bo chce sie podzielic tym co ją zachwyciło i nie wymyslajcie faceci tez moga czasem myslec a nie tylko bez wysiłku wszystko

Gość oywarte oczy
Właśnie lubię go, wtedy też byłam w takim stanie kiedy ma się bardzo pozytywne uczucia i kocha cały świat, byłam mu też wdzięczna bo akurat zrobił mi wielką przysługę.

Gość Uroczy Roman
Patrzy na Ciebie z preskryptywny rozporka.