Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm

czy wkurzylybyscie sie o to na faceta ?

Polecane posty

Gość mmmmmhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm

ze powiedzial swojej mamie jakie mam problemy ginekologiczne :/ czy mam prawo sie czepiac? niekoniecznie chce zeby kazdy wiedzial jakie mam problemy zdrowotne, a on uwaza ze to jestesmy rozina wlasciwie i niepotrzebnie chce robic jakies tajemnice, ze oni mi dobrze zycza itp

Gość trąbińskia
Mój facet też opowiedział swojej mamie, tylko że ja miałam zabieg ginekologiczny - nie usuwanie ciąży :) , więc moim zdaniem naturalne że zainteresowała się, czemu byłam w szpitalu i czemu mam zwolnienie w pracy, ale nie byłam o to zła. Jesli u Ciebie dotyczy to np. tylko jakiejś zwykłej infekcji to chyba faktycznie bez sensu mówił.. :O

zapytaj sie swojej mamy czy by sie wkurzyła gdyby jej mąż, twój ojciec powiedział o infekcji pochwy twojej babci :)

Gość mmmmmhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm
mam lekkie uplawy i dostalam globulki dopochwowe, dostalam jeszcze skierowanie na usg jak go przekonac zeby nie mowil wszystkiego o mnie swojej mamie? on nawet mowi kiedy ide do ginekologa :/

Gość mmmmmhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm
on uwaza ze czepiam sie o drobiazgi :/

Gość nie żyję
jego matka molestuje go o potomka? czy po prostu to maminsynek?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
mam lekkie uplawy i dostalam globulki dopochwowe, dostalam jeszcze skierowanie na usg jak go przekonac zeby nie mowil wszystkiego o mnie swojej mamie?'' a ty siedzisz i pierdolisz obcym ludziom na forrume o swoich uplawach:D kurwa, ludzie obiad jedza:o

Gość yy...
Wkurwiłabym się niemiłosiernie. Może jeszcze niech opowiada i waszym chędożeniu? :O