Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladnadziewczynabezkompleksow

zastanawiam się, dlaczego przystojni mezczyzni wiaza sie z pasztetami.

Polecane posty

mam znajomego. bardzo przystojny, inteligentny, mily i cieply facet... a zwiazal sie z jakims pasztetetm. dziewczyna jest gruba, niespecjalnie dba o siebie i gdybym byla na jego miejscu to bym nie spojrzala... co wami kieryje mezczyzni ze wybieracie kaszaloty?

bo kaszaloty, jak i inne z rodziny wielorybowatych mają świetne charaktery. W odróżnieniu od ich delfinowatych koleżanek :)

dlatego, ze mysla, ze skoro to pasztety to pewnie musza miec bogate wnetrze, sa inteligentne no i dzewice, bo nikt ich kijem nie tknal wczesniej hahahha

ja uwazam, ze jestem idealna dziewczyna i tego nie kryje, bo po co? tez nie kryje swojej niecheci do osob grubych, brzydkich i glupich. dlaczego fani faceci zamiast wybrac normalna kobiete to biora jakas purchawe?

Gość Hikugyuryrytffhg
Piekne wnetrze ;) Moze mu sie podoba, nie pomyslalas? Co cie to interesuje z kim jest twoj kolega? Uwazaj, zeby ci sie paznokiec nie zlamal.

ladnadziewczynabezkompleksow ja uwazam, ze jestem idealna dziewczyna i tego nie kryje, bo po co? tez nie kryje swojej niecheci do osob grubych, brzydkich i glupich. dlaczego fani faceci zamiast wybrac normalna kobiete to biora jakas purchawe?""" O i do tego skromna :) ideał :P

Gość Hikugyuryrytffhg
Co do tego czy pasztety sa wierne to bym nie byla taka pewna...

chemia do paszteta? chemia do grubej dziewczyny? chemia do zwałow sadla i tluszczu splywajacego po osmalczonym ryju? :) smieszne jestescie :D

Gość gfgffgdff
A Tomasz Kammel jest najlepszym tego przykłądem. On, przystojny prezenter telewizyjny a związał się z grubą i w dodatku jeszcze rozwódką, która jest starsza od niego. Co on w niej widzi?

pieniadze :) jest bogata :)

Bez przerwy jęczycie, że my latamy tylko za "zajebistymi dupami", ale kiedy przystojny facet zwiąże się z niezbyt atrakcyjną dziewczyną, to jesteście pierwsze, żeby powiedzieć "ja bym takiej brzydkiej nie wzięła"... Gdzie tu konsekwencja? Owszem - ślinimy się na widok ładnych dziewczyn, ale - podobnie, jak dla Was- - i dla nas, sam wygląd drugiej osoby nie jest wystarczający, żeby się z tą osobą związać

Gość gfgffgdff
Ale jemu też nie brakuje kasy.

Gość Hikugyuryrytffhg
" chemia do paszteta? chemia do grubej dziewczyny? chemia do zwałow sadla i tluszczu splywajacego po osmalczonym ryju? smieszne jestescie" Widocznie jest miedzy nimi chemia ;) Uwazam, ze bycie otylym jest niezdrowe i niezbyt ladne, ale jak sie komus to podoba to sie podoba i juz. Sa rozne gusta ;)

ale odwrotnosc tez zauwazylam, kilka moich niczego sobie kolezanek zwiazalo sie z facetami-pasztetami, a do tego biednymi i niezaradnymi zyciowo i wcale nie takimi dobrymi i kochajacymi.

jezeli chcesz sie z kims wiazac to to nie moze byc osoba gruba. z osoby grubej beda sie smiac i twoi znajomi i inni ludzie. jesli zwiazesz sie z osobom gruba nigdy nie bedziesz traktowany powaznie. rozumiecie?

Gość sosełe z pomaranczy okazyjnie
widocznie przystojni nie chca pieknych kobiet ktore mysla ze wyglad jest najwazniejszy

"jesli zwiazesz sie z osobom gruba nigdy nie bedziesz traktowany powaznie. rozumiecie?" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No, rozjebałaś mnie tym wpisem :classic_cool:

czemu prowo? czemu kazdy temat dobieracie jako prowo?

Gość oj tam, oj tam...
ladnadziewczynabezkompleksow, błysnęłaś, nie ma co. No może właśnie dlatego, że nie patrzą na swój czubek noska:-) tylko na potrzeby innych, nie stoją ciągle przed lustrem tylko poświęcają czas drugiej osobie, potrafią kochać a nie bawić się uczuciami innych. Uważasz, że jeśli ktoś jest gruby czy brzydszy od Ciebie to jest gorszy? Osobowość człowieka i jego wnętrze- to dla faceta jest ważne, jeśli chce stworzyć prawdziwy związek, a jeśli chcą zaliczyć kolejną ładną panienkę to biorą się za ładne dziewczyny bez kompleksów, na jeden raz taka wystarczy ale dzielić życie warto z kimś wartościowym, piękno i figura tu nie odgrywa większej roli :-)

dlaczego rozjebalam? nie rozumiem. jak widze grub osobe to mi sie to kojarzy z brakiem inteligencji i uposledzeniem. traktuje ja gorzej- chociaz moze nie powinnam. jak gruba laska cos do mnie mowi, to owszem przytakne ale nigdy nie wezme jej slow na powaznie. osoby te sa glupsze, bo skoro doporwadzilu wyglafd do takiej formy to znaczy ze brakuje im inteligencji.

Gość oj tam, oj tam...
nie wszyscy ludzie śmieją się z innych, pogratulować znajomych ale czytając Twoje wypociny nie ma się co dziwić, swój swego znajdzie

ladnadziewczynabezkompleksow Mam nadzieję, że naprawdę jesteś ładna, bo z takimi poglądami ciężko Ci będzie w relacjach z innymi ludźmi.

Gość oj tam, oj tam...
nie idzie Ciebie czytać, dobrze, że nie wszyscy mogą się pochwalić inteligencją na Twoim poziomie

nie martw sie o moje relacje z ludzmi :) napewno sa lepsze niz twoje :) ludzie mnie lubia :)