Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Al Fredo

Kiedy próbować pocałować dziewczynę ?

Polecane posty

Gość Al Fredo

Spotykam się z dziewczyną poznaną na sympati. Dzieli nas odległość 30km dlatego spotykamy się nie za często. Do tej pory mieliśmy 4 spotkania- spacer, soczek itp . Mi się ona bardzo podoba , jaj jej chyba też, skoro sama chce się ze mną spotykać, Mamy troche ponad 20lat. Czy uważacie ze można próować coś wiecej, tzn przytulanie, całowanie? Nie chce aby ona pomyslała ze się nię nie interesuje.

Gość Nabuchodokondonozor
Eskalacja dotyku? Mówi to panu coś? Łamiesz podstawowe zasady PUA.

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
4 spotkania i jeszcze nie próbowałeś? Nie ma na co czekac

Gość Al Fredo
Tak, jeszcze nie próbowałem ponieważ nie mam dużego doświadczenia z kobietami a nie chce zrobić tego kroku za szybko i ją ostraszyć. O Ekslacji dotyku nie słyszałem

Gość Tomaszekk
Te Pua i forum uwodzenia, to jest jedna wielka lipa. Najlepsze na wyrywanie jest to: www.poszukujetancerki.manifo.com

Pocałuj ją koniecznie na najbliższym spotkaniu. A ona Cię dotyka, jak jest na pożegnanie?

4 spotkania i nie było nawet całowania? Jejku przecież czasem wystarczy dwa i już jest dupczenie ;)

Gość Al Fredo
Na koniec spotkania dziewczyna jest jakby smutna i podajemy sobie ręke, jest to jednak takie podanie reki jakby każde z nas chciało cos wiecej. Nie traktuje jej jako laski do dupczenia, nie przeszkadza mi to ze do niczego nie dochodzi ( w sensie seksuloanym) boje się tylko ze przez moją nieśmiałość ona moze pomyśleć ze mi nie zależy.