Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????????

Jak zrobic loda???

Polecane posty

Gość ????????????

Nie lubie piescic partnera oralnie bo on nigdy nie dochodzi. Zawsze sie kosczy stosunkiem: tj zatrzesie sie na mnie trzy razy i juz. A ja moge trzepac 15 min i nic z tego. Oczy mi z bezdechu wylaza na wierzch, reka boli od trzepania i usta... Poradzcie cos prosze.

Gość ??????????????????
Nikt nie wie?

Gość same snobki i mitomanki
poćwicz technikę tu nie chodzi o ruszanie ustami tylko o figle z językiem,ssanie i inne magiczne sztuczki ale moje zdanie jest takie,ze to tzreba lubic robić bo inaczej nic ztego

Gość aqaaaaaaaa
zgadzam się z przedmówczynią... jeśli się tego nie lubi to zero przyjemności dla faceta... choćby nie wiem co... musisz to polubić i faktycznie baw się językiem ustami całuj pieść miziaj a nie tylko "trzep ssij"...

Gość ilkhydfidrtnhgf
Wyśmienite lody na bazie mleka i śmietanki. Doskonałe na komunijne przyjęcie lub miłe spotkanie w gronie rodzinnym. Przepisy pochodzą z "Kosowskiej kuchni jarskiej" - książki kucharskiej z 1929 roku. PRZEPIS NA LODY ŚMIETANKOWE /Składniki:/ # 3 litra mleka # 1 litra śmietanki # 6 żółtek 40 dkg cukru # laska wanilii LUB # 1 litr mleka # 1 litra śmietanki # 12 żółtek # 40 dkg cukru # wanilia wystarczy też cukier waniliowy, ale musi być go sporo. Wanilię zagotować z mlekiem i śmietanką (potem ją wyrzucić), żółtka utrzeć z cukrem i ostrożnie, ciągle mieszając, wlewać mleko do żółtek (a nie odwrotnie). Chwilę potrzymać na gorącej blasze, nie zagotowując, potem odstawić i oziębić, wlać do formy i kręcić w maszynce do lodów. Gdy są dobrze zmrożone, wyrzucić z formy na półmisek, obłożyć andrutami i podać. Uwaga: Wyjęcie z formy na półmisek ułatwi zanurzenie formy na sekundę w gorącej wodzie. PRZEPIS NA LODY KAWOWE /Składniki:/ # 1 litra śmietanki # 1 litra mocnej kawy # pozostałe składniki jak wyżej, bez wanilii. Przyrządza się tak samo, jak lody śmietankowe, tylko bez wanilii, a z dodatkiem kawy. PRZEPIS NA LODY CZEKOLADOWE /Składniki:/ # 10 dkg kakao # 1 kieliszek rumu # pozostałe składniki jak wyżej, bez wanilii. Przyrządza się tak samo, jak śmietankowe, tylko z dodatkiem kakao i rumu. Uwaga: Tak samo można przyrządzić lody ze świeżych soków owocowych. Również można do lodów śmietankowych zamiast mleka z wanilią dodać świeżych soków owocowych, a szczególnie smaczne są lody poziomkowe tak przyrządzone.

Gość Lody samorobki
sa zrodlem saromonelli przedmowco!!!

Gość nnbhbhbhb
najpierw potrzyj (potrzep) jego wacika szorstką podniecioną gazetą a jak będzie słychać że ma dość weź go w usta i rób swoje ....Facet doceni miękkośc i zmysłowośc języka i jamy ustnej i już nigdy nie będzie grymasić ;)

Gość kakak
i ty to paskudztwo chcesz wziąć do buzi , chyba zaraz rzygnę

Gość cghghghg
idz na erotyczny bo tu są matki polki ktore nie uprawiają sexu:D odkad zostały matkami brzydza sie lodów

Gość grzesznicaa
te matki polki robią to po bożemu i tylko dla prokreacji,

Gość Autorko wpisz do youtube
Jak zrobić loda, wszystkiego sie dowiesz.

Gość gość
ja nie lubie tego smaku slonego i i nie wezme do buzi juz nigdy :) smierdzi serem nawet po myciu bleeeee