Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina1352

Mam go już ku*** dość !!

Polecane posty

Gość Karolina1352
Żadna mężatka nie miała takiej sytuacji ? chciałabym żeby któraś bratnia dusza oceniła moja sytuacje, bo moze ja naprawde przesadzam i czepiam się go bezpodstawnie..

Gość grecki wymarsz z kasą
ja miałam zblizoną ... chwilę później koleś latał na potajemne randki tłumacząc mi "ja sobie znajdę kogoś i ty sobie znajdź kogoś", potem jak się na to nie zgodziłam zaczęły sie rękoczyny, wyzwiska t teksty "ja się wyprowadzam, tylko żeby to nie była moja wina" , a potem poszło już z górki. Dodam, że spotkany z nową miłośćią o której zapomniał mnie poinfomować wyjaśnił mi "że panna jest aniołem w porównaniu ze mną". Nigdy z niczego nie zrezygnował ani dla mnie, ani co gorsza dla dziecka już po naszym rozstaniu...

Gość Karolina1352
grecki wymarsz z kasą o matko.. to tez koszmarna sytuacja, a co teraz? jesteś sama? ułożyłaś sobie życie? Ja miałam dzisiaj porozmawiać z Pawłem, wrócił godzinę temu od swoich rodziców zapytał jak spędziłam dzień powiedział, że jest zmęczony, poprosiłam go by przygotował na jutro rzeczy potrzebne Miłoszowi do żłobka, bo ja muszę skończyć pracę na komputerze.. Powiedział, że miałam na to cały dzień, a on rano wstaje i idzie sie już położyć.. Nie powiedziałam mu, że chce z nim poważnie porozmawiać bo coś mnie trzyma, nie mam odwagi .. Może on ma problemy jakieś ehhhh

Gość grecki wymarsz z kasą
nie twierdzę, że będzie u ciebie tak samo ale chyba pora pozmieniać rozkład sił w tym waszym związku