Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asnyku

NA KOGO DZIALA DUKAN

Polecane posty

Gość asnyku

hej napewno jest duzo osob ktore robia dukana ...jesli jest ktos kto schudl duzo niech sie wypowie jak jadl ,czy same tylko rzeczy co sa na liscie czy piekl dozwolona ciasta i placki .....

Ja schudłam sporo (tak mi się wydaje) piekłam placki, robiłam różne pyszności, chlebki bułeczki, ciasta, desery itd. Nie żałowałam sobie. Jadłam też z poza listy bo kabanosy, parówki czasem kiełbaskę a waga i tak leciała. Ale takie wyskoki miałam od czasu do czasu a tak to raczej się trzymałam diety.

Gość asnyku
bo ja tez znalazlam fajna stronke dukanowska i jest zarcie ze hej!!!!pieke placki bulki chleby ,,itp ale boje sie ze to moze nie pomoc mi szybko schudnac .ile schudlas i w jakim czasie

Ja też korzystałam z rożnych przepisów w sieci. Jest tego cała masa. Część przepisów sama wymyślałam w trakcie gotowania lub udoskonalałam na swój sposób te gotowe. W sumie zaczęłam walkę w połowie stycznia wiec to jakiś 5 miesiąc. Waga o 25 kg mniejsza niż początkowa ale po drodze przeszłam jeszcze kopenhaską. Nie wydaje mi się żeby wszelkie ciasta i chlebki zaburzały proces chudnięcia. Ważne jest żeby nie stosować mezeiny w nadmiarze.

Gość asnyku
z kotem w kuchni .....na tej stronce pyszne przepisy polecam pizze i racuchy!!!! ale nie wiem czy robiac sobie takie dania rzeczywiscie mozna schudnac

Gość asnyku
dzisiaj sie obrzarlam filetami pizza i upieklam placka czuje sie strasznie chyba przesadzilam.jakie macie najlepsze sposoby zeby na tej diecie lecialy kilogramy....ja w miesiac musze z 5 kilo zrzucic i cos chyba robie zle