Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juan Carlos de Milores

Jest tu kto?

Polecane posty

Wy tutej sobie dysputy urzondzacie a u mie cisza :-( widze, ze tu lekaz jest, a ja chcialam zapytac o chalucynogieny na nogach. Da rade je wycionc?

To co z ciebie za lekaz, a czmu wy tak glopkowato gadacie jak ja sie pojawiam?

Wiem nikt mie tutej nie chce, jestem beznadziejna, nodna I nie mam muzgu. Rzegnam josz na zawsze, rzegnam.

Myslalam, ze josz to zrobilam. Zastanawiam sie nad fenomenem waszej powarznej rozmowy, jak to jest ze gdy ja o cos pytam I chce, naprawde chce wiedziec jaka jest prawda to wszyscy majo mie gdzies, a ty zes dal durnowaty tytol, durnowaty temat I piszo jak gzyby po deszczu, w czym tkwi twuj ideal?

Znaczy jego ideal tkwi w tym, ze ma karoryfer? A jak ja mam w karzdym pokojui I dwa na korytarzu to co? Jakos nie wionzala bym tego z tym, to raczej sie nie ma nic od zeczy,.

On jest lekazem to ma kasiute wienc sobie morze pozwolic na jakis lepszy spzent, ja to mam take stare, josz pzyrdzewiale I durze, wienc pzywionzanie raczej odpada.

A ja nosze na sobie dwie opony, to taki amortyzator w razie wypadku, glixie pasojemy do siebie. Z reszto zawsze chcialam miec menrza lekaza, nie patsz na te dziewy, one chco cie omotac I z kasy wysiudac, zobacz na mie, pienkna, mloda I bogata.

Glixie mie profesja nie interesoje, abys mie leczyl za. Darmochie. Morze ja kasting pzeprowadze bo dzisiej tyle amatoruw mam.

Ja mam durze balony jak krowa dojna, daam ci mie podoic, a matki nie slochaj, starej daty je, za jej epoki kapuiteruw nie bylo to co ona morze wiedziec.

Papa damosiu mamosiu dobrej nocki