Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesny jezz

czekanie na tel po randce

Polecane posty

Gość koncepcja jako taka nie jest
no jak milosc objawia sie PISANIEM takich banalow... przykro mi, ale osoba ktora trzezwo patrzy na taka sytuacje widzi juz zly koniec.

Gość miesny jezz
no cóż, ja się zauroczyłam;) Nawet jesli bez wzajemności, to i tak miłe uczucie. Dzięki za wasze opinie i miłego dnia:)

Tak, przy pierwszych randkach ;) byliśmy później w związku. Rozeszliśmy się, a on dalej pisze ;) a minęło 2 lata od rozstania. Nie twierdzę, że takie zachowania mężczyzny czyli słodkie smsy, to na pewno miłość. Kobieta czuje to, że on ma szczere intencje czy nie. Chyba normalne i nie trzeba tego nadmieniać ;) Ja mówię tutaj o mężczyźnie na poziomie.

Jejku :o jestem zdania, że po pierwsze czyny ale ja mówię tylko o tym, że jeżeli facet jest zainteresowany, to się odezwie. Jestem racjonalistką i trzeźwo patrzę na uczucia ale pisałam o tym, jak zachowuje się zainteresowany kobietą, mężczyzna.

Gość dissolved girl
Tak naprawdę nie ma reguły...a trudno wyczuć intencje drugiego człowieka, gdy go się słabo zna. Niby intuicja blabla bla - ja całe życie ufałam swojej, a ostatnio się tak przejechałam, że do teraz się podnieść nie mogę :o i teraz już będę przeostrożna... :o

Gość dissolved girl
Jasne, że zainteresowany facet po randce się odezwie - ale nie musi czynić tego sekundę po skończonym spotkaniu ani słać miliona słodzących smsów.

facet powinien trochę poczekać z tym odezwaniem się , by jeszcze bardziej rozpalić napaloną - a nie pisać jak idiota od razu lub wypisywać bzdury o wspaniałości tej , z którą się umówił...