Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 435345345

sexnk ktoś korzystał

Polecane posty

Gość 435345345

Hej tak sobie klikałem w necie i natrafielm na ta stronke i od razu jakis czas z laseczka z mojego miasta sie właczył oczywiscie od razu chciala sie spotkac ...a ja pytam co to za bot jest bo jakos nie chce mi sie wierzyc zeby fajna z wykladu laska pisała tak do nieznajomego bo oczywiscie nie mam zdjecia nic ... Ktos korzystał z tego serwisu ?

Gość 435345345
z drugiej strony są przeciez dziewczyny co lubia po prostu seks więc dlaczego by nie ;P

to wszystko marketing kolego! marketing i wyciąganie kasy on nałogowych fap-userów :-) tak samo jak te łańcuszki sms z polsatu o treści: "hej, jestem napaloną rozwódką i mam wolna chatę, odpisz na numer 73cośtam-cośtam (3pln+vat)"

Jest tyle fajnych lasek a Wy szukacie na necie.Na balety w weekend i się sama znajdzie.

a tez prawda. ale głównie to tam chyba działają tak ze wysyłaja fotki za doładowanie itp. nie wiem kurna jak looknąłem teraz to "Koszt SMSa to 11,07 PLN" czyli nic za darmo. jak chcesz szybki seks to sorry, ale real i do clubu uderzaj i musisz miec co nie co w portfelu. no tudziez do agentury...

No tak.Kase musisz mieć b o lafiryndy tylko patrzą ile drinków i postawisz.

No tak.Kase musisz mieć bo lafiryndy tylko patrzą ile im drinków postawisz.

Luizka --> no niestety, ale takie są realia jak ktoś chce gdziesz sie poseksić na szybko. zaszpanuje kasą i wiekszość pustych lalek juz sie klei do takowego. smutne to ale taka prawda, że dzisiejszym światem rządzi pieniądz. jednakze taki sprzedajny, szybki dyskotekowy seks w zdecydowanej większości przypadków jest fatalny: pijana laska leży i czeka aż facet skończy a facet zniechęcony taką kłodą wcale nie chce sie starać.

Gość 435345345
"Jest tyle fajnych lasek a Wy szukacie na necie.Na balety w weekend i się sama znajdzie" jakoś nigdy nie potrafiłem poznawać na baletach tak żeby skończyło to się seksem..co najwyżej jakiś tam taniec ,ale potem nie wiem co dalej ? co mam powiedzieć dzie mieszkasz ? , moze pójdzmy do ciebie ? mam się wprosić czy sam zaprasza ? Pytam bo jeszcze 2 lata byłem zakompleksionym prawiczkiem ,ale wziałem się za siebie i zaczałem odkrywać swiat kobiet swiat seksu ,ale idzie to powoli i mam jeszcze spore braki i czasem mam jakies przebłyski ze potrafie zagadac i jakos fajnie zpedzic czas z dziewczyna ,a czasem mam blokady jakies dziwne bo nie wiem co zrobić ..wiec do takich wyjadaczy co to mieli laski w wieku lat 15-16 mi daleko Pytam tez bo jeszcze do niedawna uwazałem sie za spokojnego chlopaka dla ktorego najlepsza bedzie spokojna dziewczyna ,ale rzeczywistosc pokazuje co innego..kreca mnie kobiety żywe ,radosne , wariatki . ...seksu miałem mało w życiu wiec tez nie odkryłem siebie tak do konca wiem ze lubie długo ;] ,az padne na pysk ...więc jestem dosc nietypowym przypadkiem bo coś tam już wiem i umiem ,ale nie do końca ,a dobrze zachęcony wiem ze potrafię ;] Jest lato ładna pogoda ,a ja kiszę się w domu myslalem zeby wziasc koc i sie gdzies powalic na polance gdzie sa tez inni ludzie moze jakas fajna samotna bedzie tez kurde nie wiem jak tak w dzien ..nigdy nie podrywałem tak z marszu zawsze byly jakies okolicznosci sprzyjajace .. ehh "jak chcesz szybki seks to sorry, ale real i do clubu uderzaj i musisz miec co nie co w portfelu. no tudziez do agentury..." jestem cierpliwy i moge tydzien / dwa od poznania poczekać ;]

Gość 435345345
"jednakze taki sprzedajny, szybki dyskotekowy seks w zdecydowanej większości " ja lubię przed seksem pograć z kobietą emocjinalnie podkręcić się wzajemnie lubie tą atmosfere przed te spojrzenia , dotyk , szeptac jej na uszko co z nią bym zrobił i niema mowy o alkocholu podczas no max lampka wina czerwonego ... chcę widzięć jej zaangażowanie w to co robi i to jest fajne ...ten oddech i spocone ciała ...mmm Więc pinanym laskom mówię nie ..w agencji nie byłem ,ale to pewnie kwestia jaka się trafi pewnie jak jakaś z energią to moze być i fajnie ,ale póki co nie skorzystam bo za młody jestem żeby za to płacić

435345345 --> no to jeśli lubisz tak jak piszesz to jednorazówki odpadaja. znajdź sobie jakąś kobiete na stałe i wtedy będzie ok. z własnego doświadczenia powiem że nie ma nic fajniejszego w seksie z kobieta, jeśli oprócz pociągu fizycznego jest emocjonalne zaangażowanie, w ówczas taki seks smakuje o wiele pełniej :-)

Gość gość
Dużo chętnych na sex bez zobowiązań czy kolejny portal randkowy?

Gość gość
szkoda czasu i pieniędzy panowie stanowczo odradzam !!!!

Gość gość
Nie wiem ,bo nie korzystałem ,jednak nękają mnie spamem ze swoją reklamą. Nie wiem skąd dorwali mojego maiala. jedno co mnie zastanowiło w ich reklamie ...."gwarantujemy ,że Twoja rejestracja nie zostanie bez odzewu" czy jakoś tak. Są więc pewni ,że ktoś się odezwie.Skąd ta gwarancja? Czyżby mieli własne fałszywe profile?

Gość gość
nie wiem nie korzystałem , ale każde wejście i logowanie kończy się windykacją . Nie czytamy ich beznadziejnych regulaminów . Chcesz rucać nie krępuj się , na autostrady ,drogi krajowe , tam są . Nie chore sam korzystam , bułgarki 70.00 pln. Za loda aż 50 pln. Jedziesz autem wsiada jedziecie w lasel i po sprawie . Napewno na A1 są lub 1 -ce są .windykacji w realu . Intenet to gooowno . Konika se walcie . Hifa nie załapałem co mabyć to będzie . Tońsze niż żony . Lub niby żony .

Gość ryszard prudnik opolskie
nie wiem nie korzystałem. Internet to goowno . Dużo piszą ,piszecie a nic w realu . Sms-y sres-y . Szkoda kasy . Podałbym nr. Tel ale pewnie jakiś pedał by się przyp***********ił .tak jest w necie . wole lesbijkę ale na żywo . Chcecie kobiety to na autobanę . Bułgarki są świetne .polki d**y dają na zachodzie . No ale szacun dla nich bo do ula byśmy se musieli wkładać .

Gość gość
W takim razie załóż konto na http://m-zbiornik.prv.pl ,to znajdziesz całą masę różnych kobiet! Są realne i zweryfikowane ;)

Gość gość
sexnk.pl to oszustwo, stworzyłem konto, nie dodając do profilu nawet zdjęcia, nagle pisze do mnie kilka dziewczyn, napalonych i chętnych od razu na spotkanie piszą wprost że chcą się spotkać na sex, z fotkami z internetu, bardzo dziecinne i proste teksty, wysyłane z automatu do każdego nowego użytkownika "Chcesz miło spędzić czas? Kocham sex, jestem namiętna i napalona... przelecisz niegrzeczną dziewczynkę?" "pełnię twoje najskrytsze fantazje w zaciszu 4 ścian... lub... masz odwagę? wiesz czego pragniesz? Nie interesuje mnie wymiana korespondencji, tylko realne spotkania" "Szukam dzikiej rozkoszy, piekielnego zbliżenia ,ogromnej lawy zalewającej moje wnętrze. Lubię lizanko, bzykanko, pieszczenie, kuszenie, rozkapryszenie. Kocham długi namiętny sex, wspólna kąpiel i pocałunki. Uwielbiam jak facet kończy na moich piersiach, brzuszku lub tyłku Preferuje Panów, lubiących chwile zapomnienia, ceniących sobie dyskrecje, higienę i dobra zabawę. Szukam tu szczerych mężczyzn, nie bajkopisarzy, nie będę dla takich tracić swojego czasu, szukam partnera z którym będę mogła o wszystkim porozmawiać (przyjaciela), zainteresowany?" wszystko po to by tylko kupić tam konto VIP, które jest g****o warte bo wszystkie profile są fałszywe, założone przez właścicieli tego bagna sexnk.pl to oszustwo, omijać z daleka, zwykła ściema

Gość gość
Przestroga przed sexnk. Załorzyłem konto na sexnk opłaciłem dwie opłaty po 29.99 zł, trochę wiadomości popisałem i co i nic cisza potem się okazało że kupę profili jest z innych sex randek czy sex portali w tym jeden mojej dobrej znajomej, która była zaskoczona tym. Po zwróceniu uwagi panu adminowi zaczął się zwracać do mnie per ty i że spamuje i coś tam jeszcze popyszczył poczym zablokował i usunoł mohe konto a następnie zablokował wysyłanie do siebie maili. Także ta strona to jest jedno wielkie oszustwo

Gość gość
Zapraszam do mnie na nk. Damian Gator

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji