Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddnnm

Chlopak ktory pali papierosy,trawke , lubi imprezowac, czy moze byc dobrym chlop

Polecane posty

Gość oddnnm

chlopakiem dla dziewczyny ktora nie korzysta z uzywek,pochodzi z innego srodowiska-nie imprezuje, chyba ze okazyjnie ale nie zeby sie zalac w trupa czy moga sie dogadac?? on ma fajny charakter jest opiekunczy ale ci koledzy, imprezy...angazowac sie?? jak to bedzie pozniej wygladalo?

Gość wszystko sama
odpuść

no jak będzie wyglądało? proste, jak u wielu niby-imprezowych par ona do domu, garów i dziecka, on do kolegów na piwko ślepa jesteś, ze tego nie widzisz? czy zero wyobraźni i logicznego myślenia?

Gość oddnnm
no wlasnie slepa jestem w tej sytuacji

Gość tf
a z dziewczynami się zadaje czy jak z kimś jest to nie bo jak nie to możesz dac mu szanse

Gość olietta11
kwestia dogadania się, zawsze można rozkręcić drugą osobę albo jakoś przystopować ale to wymaga dużo roboty więc pewnie w większości się nie sprawdzi U mnie było na odwrót to ja imprezowałam a on nie ale jakoś 2lata już jesteśmy razem

Gość oddnnm
no ma jakieś kumpele ale przeważnie z chlopakami sie trzyma no wiadomo ze nikogo nie ma przeciez by nie jechal na kilka frontow

Gość tf
to dobrze że nie znasz takich bo ja znam i co weekend inna

Gość piękna-młoda
Przeżyłeś jakąś historie, trudne lub najpiękniejsze chwile życia? Może masz jakiś problem i nie masz się komu wygadać? Opisz nam i podziel się anonimowo swoimi zwierzeniami całej społeczności na facebook'u! Aby Twoje opowiadanie, pytanie lub inna treść została wrzucona na stronkę ślij ją nam na maila pieknemlodeiszalone@gmail.com lajkujcie też stronkę na fejsie: https://www.facebook.com/pages/Opowiem-Ci-histori%C4%99-kt%C3%B3ra-zaczaruje-Tw%C3%B3j-%C5%9Bwiat/420074208013366

Gość oddnnm
oho! :classic_cool:

Gość oddnnm
o kurcze...nie no wydaje mi się,że nie on raczej tylko z kumplami imprezuje czasem jakieś kumpele ale to nie jest zagrozenie no i raczej domowki a nie w jakis klubach najbardziej to mnie ta trawka martwi... i to ze np kiedys slyszalam taka historie co pod blokiem najebany lezal:(

Gość tf
możesz próbnie zobaczyć jak będzie nikt ci nie karze iść z nim do łóżka od razu

Gość oddnnm
seks już uprawiamy :P

Gość oddnnm
spierdzielaj podszywie! :P a co jak na poczatku bedzie super,zakocham sie a potem dopiero wyjdzie i juz z tego sie nie uwolnie??

Gość tf
kurwa jasnowidzem nie jestem nie wiedziałem, że trzeba tyle planować