Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelika12345

Czy sex na tzw.

Polecane posty

Mam pytanie głownie do kobiet ktore próbowały juz sex analny ... Czy za 1 razem boli...? czy piecze...? Czy jest to przyjemniejsze niz normalny sex...? Czy nie jest to dla waz obrzydliwe...? ;/ I co mam zrobic jezeli czlonek Mojego partnera bd lekko brudny .? ;/ PROSZE O SZCZERE ODPOWIEDZI I O POMOC Z WASZEJ STRONY BO JESZCZE NIGDY TEGO NIE PROBOWALAM A MAM NA TO WIELKA OCHOTE ;)

Gość rozwiń proszę zdanie z tytułu
czy sex na tzw. co miało być po tzw.?

Gość hahahh
na pieska pewnie xD

Gość Kimwhoajem
Anal jest mega zajebisty. jak dla mnie lepszy od normalnego stosunku i nie rozumiem dlaczego kobiety tak się przed nim bronią. Wystarczy zrobić lewatywe żeby czuc się bardziej komfortowo i się wyluzować. Rozluźnienie to podstawa. Nie zwlekaj. Nie ma nic cudowniejszego niz mocny anal ze spustem w srodku;-) aż się napaliłam:-D

Gość Kimwhoajem
domowa lewatywa. poczytaj na necie.

Gość dziecko zaczyna pokazywać
jasne, w szpitalu, ahahahahaha, codziennie przed analem pędzimy do szpitala i prosimy o darmową lewatywkę, bo partner nam dziś zapakuje w kakao :D :D :D

okey,,,ale jak bys mi mogla jeszcze odpowiedziec czy to boli za 1 razem czy uzwyac wazeliny ...jakies rady z twojej strony ..;/

Gość Kimwhoajem
Dobrze jest nawilzyc to łatwiej wejdzie i nie będzie bolało. nie stosuje wazeliny, mam różne olejki do masażu, też te durexowe. Bardzo fajnie jest się bzykać analnie w wannie, namydleni i mokrzy:-) ale i tak najwazniejsze to się rozluźnić;-) i czerpać przyjemnosc:D

Gość Łowca B
No i później hemoroidy w gratisie :D I wtedy dowiecie się do czego służy doopa , GŁUPCY !!!