Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitroglliceryna

pierwszy raz nago przed chłopakiem...pomóżcie

Polecane posty

Gość nitroglliceryna

Jak się przełamać? Niby to nie jakieś upokorzenie, ciało mam ładne, ale lekko się wstydzę... Jak to rozegrać bym się dobrze czuła?

Gość Bajer Bajerek Bajerowicz
Upij go i podnieć wypinając mu d00peczkę przed nosem! Usiądź mu na twarz doopskiem und pjzdom!

Gość poruszenieWbokserrrrrrrkach
kieliszek wina wystarczy

Przecież nie musicie się kochać w blasku reflektorów :) Moja była też na początku tylko po ciemku i pod kołderką zbierała się na odwagę ;) Z czasem przyzwyczaicie się do siebie, oswoicie ze wspólną nagością i przestaniesz się wstydzić - to kwestia zaufania.

Gość olaboga19
ja powiem tak: jeśli masz opory to znak że to jeszcze nie pora! gdybyś tego chciała to...wstydu na pewno by nie było (tak bylo u mnie, a tez myslalam ze nigdy tego nie zrobie ;P)

no tak niezle rady ,3 piwa keliszek wina,moze jeszcze setka nim sie rozbierze ,to zasnie upita :D doradcy od siedmiu bolesci :P

Gość olaboga19
to bezsensu,gdybys tego chciala naprawde to wyskoczylasbys z ciuchow jeszcze przed wejsciem ;p

a to jest twój pierwszy czy kolejny facet?bo jesli pierwszy to zrozumiałe ale jak kolejny to juz nie

Gość olaboga19
pewnie pierwszy, ja pamietam (niedawno ;P) tez tak myslalam,ąle jak przyszlo do czynu to wszystko minęlo ;p wrecz przeciwnie ;P

Gość mimi123321
...najlepiej jest po prostu zadbac o romantyczna atmosfere - w blasku swiec kazde ciało wyglada swietnie wiec doda Ci to pewnosci siebie. Reszte zalatwi spojrzenie Twojego faceta dzieki ktoremu bedziesz wiedziec ze dla niego jestes najatrakcyjniejsza koieta na swiecie:)

ale czego sie wstydzisz? (zakladam ze nie mowimy o pierwszym seksie)

Gość eworunia
teoretycznie nie ma czego sie wstydzic ale to kwestia zaufania i gotowosci. chlopak musi ci w tym pomoc by przelamac ten "wstyd" bedzie dobbrze, ni ejeste wazne czy to pierwszy czy kolejny.. zawsze o cos nowego za kazdym razem i tzeba sie z tym oswoic.