Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaa

Podoba mi sie kolega mojego ojca i ja mu sie tez podobam

Polecane posty

jest prawie 2 razy starszy ode mnie ( ja 22 , on 40 lat) ,ale i tak mnie pociaga.. a ja jego bo widze jak sie na mnie patrzy no i ciagle komplementuje próbować go pocałowac np?

A ma żonę? Chcesz go pocałować bo się na ciebie fajnie patrzy? Znaczy się nie masz powodzenia u rówieśnikow czy co?

bo mi sie podoba dlatego.. ma zone i dzieci nawet ,ale szczerze mówiac dla mnie nie ma róznicy czy ma

Mam powodzenie u rowiesników ,ale oni mnie nie kreca tak jak on takie chłopaczki to są ,a nie faceci przeważnie

miał ktos taka sytuacje?

LOL to on chce młoda dupe tylko. Jeśli się nie szanujesz to dawaj :) Też taki jeden kolezka ojca do mnie zarywal kiedyś, tylko miał 28 lat, co się okazalo? Że żona z dzieckiem i na dodatek w ciąży siedzi w kraju a on dupy wyrywa co tydzień inna. Myślałam że mu skopie jaja. No ale widze że tobie to nie przeszkadza....

ale ja sama bym tego chciała .. i on tez mysle ,ze tego by chciał tylko to znajomy mojego ojca jest to małe ,,ale"

Gość dannielss
też byłam w takiej sytuacji. Ja miałam 17 lat a on 32. Był po rozwodzie i miał 7 letniego syna. Spotykaliśmy sie 8miesięcy ale później ja wrocilam do swojego chłopaka:) . Ale nie martw sie. Narazie możecie sie spotykać tak po cichu .. A poza tym jesteś dorosła:)