Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia1980

zumba we wschodnim londynie

Polecane posty

Gość natalia1980

Witam wszytskich. Za miesiac przeprowadzam sie do wschodniego Londynu, a dokladnie miedzy Leyton i Walthamstow. Czy znacie jakies miejsca, gdzie odbywaja sie zajecia zumby w tych okolicach? Ja uczeszczam teraz 3 razy w tyg i chcialabym bardzo kontynuowac po przeprowadzce.

Gość mondayamaoa
na leyton w leisure centre sa jakies zajecia z zumby na illford w fitness first tez (troche daleko od leyton co prawda), sprawdz okoliczne silownie tam pewnie maja takie zajecia, czasami tez w roznych salach koscielnych sa organizowane

Gość magdalena|_890
ja od miesiaca chodze do silowni na leyton przy TKMAXX. Bylam na dwoch zajeciach zumby dopiero, ale bardzo mi sie podoba mimo, ze nie nadarzam z krokami bo tempo jest szybkie. Wiem, ze mozna dostac takie darmowe jednodniowe wejsciowki wiec mozesz przyjsc is porbowac i zobaczysz Ci sie spodoba.

Gość Becias1234
Hey natalia zapisalas sie juz moze na zumbe bo ja tez bym chciala tylko jakos szukam kompanki bo zawsze to razniej...daj znac czy I gdzie masz zamiar sie zapisac...

Gość Becias1234
Hey natalia zapisalas sie juz moze na zumbe bo ja tez bym chciala tylko jakos szukam kompanki bo zawsze to razniej...daj znac czy I gdzie masz zamiar sie zapisac...

Gość MarcelinaZumba
Hej Jestem instruktorem ZUMBY i wlasnie szukam jakiejs sali gdzie mogla bym poprowadzic zumbe czy byly byscie zainteresowane?? Szukam odpowiedniej dzielnicy i oczywiscie chetnych osob....najgorzej jest zaczac i uzbierac chetnych ludzi....zbieram zapisy na zajecia czy byly byscie chetne ?? skontaktujcie sie ze mna prosze... mam kilka chetnych osob ale wiadomo im wiecej tym lepiej zaczac :) moj nr 07729657399

Gość villiers
mozesz cos na leyton zmontowac :) z checia sie wybiore na zajecia z tej zumby bo moje kolezanki strasznie sie tym wszystkie ekscytuja, dwie chodza wlasnie do wyzej wspomnianego fintess first nad tkmaxxem i bardzo sobie chwala tylko ze ja nie chce sie zapisywac do silowni bo nie mam czasu zeby regularnie uczeszczac, ile osob potrzebujesz zeby powstala grupa i ile planujesz kasowac za zajecia?

Gość MarcelinaZumba
To super....pomysle i poszukam sali w tej okolicy bo widze ze jest tam duzo polakow i duzo osob chetnych....zazwyczaj pojedyncze zajecia z zumby kosztuja 6-7 a ja myslalam zeby brac ok 5-6 ale jesli ktos chcial by wykupic caly miesiac bedzie nizsza cena zajecia chciala bym zeby byly 2razy w tyg a jesli beda chetni na 3razy w tyg to tez bylo by fajnie :) to moze jakis nr kontaktowy ?? albo maila chociaz mogla bym prosic zebym mogla dac znac w razie rozpoczecia zajec...??

Gość wiwiatt
ja bym nawet byla chectna tylko mam nadzieje ze twoje zajecia beda na serio fajne bo bylam dwa razy na zajeciach prowadzonych przez Polke i powiem szczerze, ze byly slabiutkie, za to jak chodzilam do kolesia z brazyli albo z argentyny to niebo a ziemia! swietnie prowadzone zajecia od poczatku do konca a ludzie wychodzili mokrzy! no i dobor muzyki tez mieli rewelacyjny! a gdzie na leyton byc chciala to prowadzic?

Gość Becias1234
Hej jezeli bys cos otworzyla w okolicach leyton to ja bardzo chetnie, dolacze, no I najlepiej jakby byly wieczorem , oczywiscie jak dla mnie

Gość filifiliii
A ja man pytanie czy na zumbe trzeba być sprawnym fizycznie? Bo ja od pol roku nie cwiczylam i szczerze mówiąc ze szczupłej dziewczyny przytylam 3 kilogramy ( dla mnie to dużo). Aha i czy faceci by mogli na te zajęcia przyjść? Rozumiem ze zajęcia po polsku...a ja miałabym chętnych nie-polaków. Tzn nie chce robić jakiś problemów tylko sie pytam.

Gość Becias1234
Jak z ta zumba bedzie czy juz pomysl upadl.....