Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivy_Blue

Dlaczego?

Polecane posty

Gość Ivy_Blue

Może nie spodoba się wam temat bądź mnie wyśmiejecie ale mam potrzebę żeby to napisać. Dziś jest 28 dzień cyklu czyli powinnam dostać okres, więc pewnie dostanę w nocy bądź jutro. Chodzi o to, że bardzo często mam wielki stres, że okres nie przyjdzie, że jestem w ciąży gdzie tylko się pieścimy z moim chłopakiem. Nie wiem czemu się tak strasznie boję.. mój facet jest strasznie wyrozumiały. Czasem mam ochotę po prostu zedrzeć ubrania i zrobić to z nim ale wiem co by się później działo.. nawet gdyby się nic nie stało. Dobija mnie to trochę bo myślenie o takim czymś zatruwa życie. Ma któraś z dziewczyn tak? Nie mogę tego zrozumieć, że ja się tak męczę a inni korzystają z życia w najlepsze. Też bym tak chciała. Dziękuje z góry za zrozumienie.

Gość skyisblue
znam z doświadczenia.. przez 5 miesięcy nie chodziło po głowie mi nic innego jak "mały brzdąc", który na pewno się pojawi - nie pojawił się. Do czasu, aż zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne. Niby jest lepiej, stresu mniej, mniej myśli w głowie, czasami jednak dzień przed miesiączką się zastanawiam, ale przychodzi. Minus - mniejsze libido, praktycznie można go porównać do zerowego. Głowa do góry! Jeżeli dalej będziesz się bała to śmigaj do ginekologa, doradzi. Wybierz odpowiednią dla Was metodę antykoncepcji i cieszcie się sobą :-)

Gość też się często dziwię
No wyśmiejemy. Ile macie lat? Jak uprawiasz seks zawsze jakieś tam ryzyko jest! Dlatego mądrzy ludzie do łóżka idą z kimś z kim ewentualnie mogliby żyć gdyby dziecko się pojawiło... Na szczęście dzisiejsze metody są znacznie pewniejsze niż odchody krokodyla;-) w ciąże nie tak łatwo zajść,uwierz

Gość Ivy_Blue
skyisblue dziękuje :) też się często dziwie- nie uprawiam seksu, napisałam o pieszczotach..po prostu na seks nie jestem gotowa.

Gość hgfghfhgggggggggggg
ja mam to samo, mam wkładkę i taką samą shize jak ty

Gość Ivy_Blue
wiem że to nie możliwe ale takie coś po prostu jest.. jakiś wewnętrzny strach i poczucie winy .. tylko dlaczego?

Gość też się często dziwię
Ja pierdolę-nieuprawiasz seksu i boisz się wpady? Ile macie lat?myśle że ty gotowa nie jesteś po prostu. Poczucie winy? Może ty to z domu wyniosłaś?

Gość Ivy_Blue
A mało do cholery jest tematów w sieci pt."Ciąża przez peeting, z palca"? Może wyniosłam to z domu. Wiem, że nie jestem gotowa i nikt na mnie nie naciska. Bardzo bym chciała ale mam duży hamulec...

Gość Ivy_Blue
Buuu 29 dzień i nic.. jak myślicie co mam w głowie

Gość W głowie masz idealną pustkę
żeby mieć ochotę na dupczenie i się nie ruchać...

Gość Ivy_Blue
Następna mądra głowa na tym forum, weź idź coś zjedz i zajmij się sobą.

Gość Szpindlerowy mlyn
ja tez tak mialam za mlodu, co miesiac jakas paranoja, a glupia nie bylam, pamietam jak kolezanki bez zabezpieczenia sie niczego nie baly a ja na tabletkach i prezerwatywie wpadalam w histerie co miesiac, przejdzie Ci z wiekiem, pozrawiam

Gość Ivy_Blue
No i przyszedł kolejny okres, ale czy to coś da? Masakra, mam nadzieję, że minie i to szybko. Strasznie męczy człowieka.

Gość wojtekbezportek
Dziewczyno ,takie postepowanie zrobi z ciebie kaleke emocjonalna.Jesli nie jestes jeszcze gotowa z jakiegokolwiek powodu na jakiekolwiek czynnosci sexualne ,to po prostu odpusc sobie jeszcze rok,dwa-po prostu dorosnij.Inaczej wyhodujesz sobie stress i wielkie zahamowania w tym temacie ,a twoj przyszly maz bedzie mial prze......