Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka chcęBYĆ!

Eksperyment - ilę schudnę po 7dniowej własnej diecie.

Polecane posty

Gość Maleńka chcęBYĆ!

Witam. nazywam się Magda i mam już dosyć ciągłej pogoni za jedzenie i niejedzeniem. Najlepiej czuje się, kiedy mój żołądek jest pusty ale wiem, że na dłuższą metę to nie działa bo i tak rzucę się na górę słodyczy i chipsów. Ważę 75kg przy wzroście 177cm. Chciałabym zrzucić 10kg (choć przyznam, że zrzuciłam już prawie 20kg jednak nie potrafię zrzucić więcej....). Byłam już lżejsza o 3kg ale wtedy nie jadłam prawie nic, a jestem łasuchem strasznym. Z własnych doświadczeń ułożyłam dięte tygodniową odpowiadającą moim preferencjom żywieniowym i robię eksperyment. Będe stosowała ją przez 7 dni, po tym czasie się zważę, a do tego czasu waga idzie do piwnicy, a oto ta dieta: Dzień 1 : Śniadanie (do 100) : activia + łyżka otrąb (owsianych lub pszennych), kawa pół na pół z mlekiem 2% + 1 łyżeczka cukru Obiad (13:30 14:30): maślanka truskawkowa 250ml Kolacja (17-180): 2 jajka Dzień 2: Śniadanie (do 100) : activia, kawa pół na pół z mlekiem 2% + 1 łyżeczka cukru Obiad (13:30 14:30): torebka brązowego ryżu + jeden średni ogórek zielony Kolacja (17-180): jogurt do 150kcal Dzień 3: Śniadanie (do 100) : activia+ łyżka otrąb (owsianych lub pszennych) , kawa pół na pół z mlekiem 2% + 1 łyżeczka cukru Obiad (13:30 14:30): twaróg chudy (250g) + mały jogurt naturalny + łyżka cukru Kolacja (17-180): ciemna bułka + pomidor Dzień 4: Śniadanie (do 100) : activia+ łyżka otrąb (owsianych lub pszennych) , kawa pół na pół z mlekiem 2% + 1 łyżeczka cukru Obiad (13:30 14:30): 2pomidory + mały jogurt naturalny + cebula Kolacja (17-180): 2 jajka Dzień 5: Śniadanie (do 100) : activia+ łyżka otrąb (owsianych lub pszennych) , kawa pół na pół z mlekiem 2% + 1 łyżeczka cukru Obiad (13:30 14:30): pół brokułu + 1 jajko smażone bez tłuszczu Kolacja (17-180): ciemna bulka + plasterek polędwicy + 4 plasterki ogórka zielonego Dzień 6: Śniadanie (do 100) : activia+ łyżka otrąb (owsianych lub pszennych) , kawa pół na pół z mlekiem 2% + 1 łyżeczka cukru Obiad (13:30 14:30): pół torebki brązowego ryżu + puszka tuńczyka w wodzie Kolacja (17-180): jogurt do 150kcal Dzień 7: Śniadanie (do 100) : activia+ łyżka otrąb (owsianych lub pszennych) , kawa pół na pół z mlekiem 2% + 1 łyżeczka cukru Obiad (13:30 14:30): ciemna bułka + 2 jajka + rzodkiewka + plasterek polędwicy Kolacja (17-180): płatki fitness (mała paczka) + szklanka mleka 2% Do picia poza tym: Herbata zielona, koper włoski, herbata czerwona i woda mineralna

Gość heaaaaahaaa
To nie jest dieta tylko jakaś koszmarna głodówka. Stracisz najwyżej trochę wody i mieśni, a tłuszcz jak by ł to będzie, i dodatkowo strasznie spowolnisz przemianę materii, i z nawiązką wszystko nadrobisz.