Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B.J.

no to się doigrałam!

Polecane posty

Gość B.J.

Zaczęłam znajomość z jednym mężczyzną. Jednak nie pasowało mi coś w nim i wycofałam się z tej znajomości... wykręcając się od spotkań itp. Po pewnym czasie pomyślałam, że moje wcześniejsze postępowanie było błędem. Ale teraz chyba ten facet się odgrywa, bo byliśmy już umówieni w ostatniej chwili to odwołał, nie odzywa się póki sama nie zagadam. Teraz miał się odezwać z innym terminem i cisza. Dać sobie spokój, bo zawaliłam to kompletnie? Czy może (i mam nadzieję, że tak będzie) macie inne rady ?

Gość B.J.
napisać do niego , że mam odczucie, że jest zły za wcześniejszy brak czasu itp ?

Gość B.J.
napisałam sms że odnoszę wrażenie, że ma mi za złe wcześniejszy brak czasu itp. i czy się mylę

Gość B.J.
pomóżcie mi błagam

Gość B.J.
poradzicie coś?

Gość Afgan
Ehhhhhh, jakby mu zależało to by dzwonił

Gość B.J.
no tak, ale jemu bardzo zależało tylko ja go zbywałam, a teraz role się odwróciły czy mogę to naprawić?

Gość Afgan
Możesz spróbować się z nim spotkać. Zadzwoń (nie smsuj) i umów się na kawę. Porozmawiajcie. Wszystko wyjdzie w praniu, teoretyzować nie ma co

Gość B.J.
odpisał na sms "Mylisz się ;)" to jest chore jak tak nagle mógł zmienić zdanie i być tak obojętny ;/