Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzepartka

Wiecie po co przychodze na kafe?

Polecane posty

Gość Rzepartka

Zeby poczytac o durnych ludziach i ich problemach.... To jest lepsze niz kabaret. dzis rano wchodze, a tam temat: Co was wkurzylo podczes komuni Waszych dzieci.... Ale ciekawe... Pewnie mamuska wczoraj wyprawiala komunie i zaraz bedzie sie chwalila co jej dziecko dostalo. No bo po co taki durny temat?

Gość Rzepartka
Tak tak, skrztzkujcie mnie, tzlko na to cyekam....

Gość Rzepartka
Podobaja mi sie tematy o piosenkach, polecanych filmach, miejscach, a takze o zdrowiu, w zakresie pomocy nt zdrowia urody itp., ale jak widze milionowy temat: miesiaczke mialam tego i tego dnia, cykl mam taki i taki, kochalam sie 5 dnia Czy jestem w ciazy? Kuźwa samej mi sie nie chce liczyc mojego cyklu, a tu milion tematow zeby komus wyliczyc czy jest w ciazy.... Albo baby krytykujace siebie na wzajem. Jedna przezywa ze matka za grubo ubrala dziecko na plac zabaw, a druga ze inna ubrala za lekko i wyzywanie sie. Albo tematy z prawikiem? Nie nudzi to nikogo? Przeciez trzeba miec strasznie nudne zycie, zeby przez pol roku na kafe krecil sie w kolo temat prawika, jennifer czy tam Noxeli. Nawet nigdy nie wchodzilam w te tematy, a te niki znam na pamiec z samych tytułów

Gość stonoga dwunoga
no i co z tego? A ja o wszystkim dowiaduję się najpierw z kafe :P Potem dopiero piszą o tym na wp fakcie i innych :P Poczta pantoflowa działa najlepiej! :D

Gość Rzepartka
Ok. Fajnie jest sie o czyms dowiedziec:) to jest ok. Ale wejdz sobie w ogolne i przeczytaj jedna strone tematow, same tytuły.... Ręce opadaja. 3/4 sa tak bezsensowne i beznadziejne, nic nie wnoszace, ze sama nie wiem po co tu zagladam. chyba z przyzwyczajenia. jestem na kafe od 6 lat, pamietam jak dzis ze trafilam to z moim problemem, skierowalo mnie google i czulam jakbym odkryla ameryke. skarbnica wiedzy, a teraz.....

Gość emimaskjdi0a0a
dzięki Kafe dowiedziałam się, że fikcja życiowa może okazać się prawdą :D

Gość emimaskjdi0a0a
lubię czytać tu posty, ile ciekawych historii opisują tu ludzie, czasem nieprawdopodobnych, czasem śmiesznych czasem wzruszających. Ile ludzi tyle zdarzeń. Można się czegoś nauczyć, doradzić, uzyskać poradę, poczytać podszywy :p , kafe to jak drugi dom :D

Gość vopir
musisz zwrócić uwage tez na to,ze 90% tematów jest zakładana przez tzw.moderatorów po to aby utrzymać ilość wejć bo dzięki temu to wszystko się kreci i taka jest prawda ,dlatego udzielając się w jakimś temacie najczęściej odpowiadasz nieistniejacej osobie na nieistniejący problem

Gość stonoga dwunoga
eee tam, moderatorzy są niepotrzebni :P Mnóstwo ludzi ma tu swoje stałe topiki np. na dietach, filmach albo ciąży i macierzyństwie, gdzie wpisują się każdego dnia :)

Gość Rzepartka
Albo prowokacje. Niech mi ktos wytlumaczy cel takich tematow, bo ja tego nie rozumiem. Co w tym jest ciekawego i madrego?