Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaKapusta85

bardzo prosze o rady, facet niesmiały w łóżku...

Polecane posty

Gość justaKapusta85

poznalam chlopaka 2 lata mlodszego, wczesniej bylam z kims kilka lat, on tez mial jedna kobiete. Twierdzi ze jego zycie seksualne bylo beznadziejne, ona go oszukiwala, oklamywala, zdradzala, o seks musial sie prosic... nie ukrywam, ze nie jest zmanierowany, ma swoj swiat, romantyk. Mowi mi ze sie mnie wstydzi, ze mam mu dac czas, bo ma obawy czy bedzie mi dobrze...pierwszy seks ja na nim, bylo ok, potem zaspakajanie ustami, wszystko super, tylko on ciagle jakby byl w stresie, jak juz cos zaczynamy ciagnie mnie do lozka pod koldre heh jest czuly, namietny, kreci mnie, ale to ja ejstem bardzoej szalona. Powiedzial mi ze jeszcze nigdy nie bylo mu tak dobrze z kobieta, ze ejstem dzika, spontaniczna, ale ze on musi sie do tego przyzwyczaic bo jeszcze nigdy tak nie mial... moj eks dupczyl co popadnie i tez sytuacja jest dla mnie conajmniej dziwna... co o tym sadzicie, jak do niego dotrzec?

Gość PanMarecki
Wydaje mi sie ze wszystko bedzie dobrze tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Nie badz za agresywna i polwoli pokarz cos nowego. Wyczuj co jego kreci. Poniewaz nigdy tego nie mial, czuje sie wstydliwy, ale on sie oswoi. Ja tez taki bylem dlatego pisze na bazie swojego doswiadczenia. Good Luck!