Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

grubaski w opcislych ciuhach

Polecane posty

Witam, dzisiej chcialysmy poroszyc temat grubuch bab ubierajoncych sie na ciasno. Ja sie kortularnie pytam w jakim celu nosicie take szaty? Czy wy tloste lochy myslicie, ze jak zalorzycie gacie miejsze o dziesienc rozmniaruw to wam sie dopa zmniejszy? Albo jak zalorzycie spodnie, gdzie salceson wychodzi nie tylko guro, ale tagrze I dolem z nogawek to ze co korde? Co to ma znaczyc? Ciuchi was nie wyszczoplo, jedyne w czym bendziecie sie dobzeprezetowac to worek na kartofle, ewetoalnie na jakes grobsze imprezy morze byc worek na smieci. To taka moja rada. daltego apeloje: maciory jak josz mosicie gdzies wyjsc to zadawajta pytania, a my jako stylistki (a jestesmy nimi) wam doradzimy.

Gość jatamtam
Opowiadasz :P Teraz Grycanki lansują modę :P :D

Gość idz się lecz
a nie ubliżaj innym :P

Grycanki grycankami, one majo swuj swiat. My tutej wiemy co sie nosi. Ja wiem, ze pzykre, ale my nie po to to piszemy, zeby je urazic, chcemy im pomuc, rzeby sie nie osmieszaly wiencej.

Oo widze ze maciury znowu atakojo! Chrum chrum. albo jak ostatnio bylam we biedronce, se robie zakopy, place, pakoje, josz chce wyjsc I co? Grubaska za szybko wszedla w rochome drzwi I sie tam zaklinowala, a ja I wielu innych lodzi utknelismy w sklepie na dobre pare godzin. Straz, rozdeponowanie drzwi, nie dosc ze upal, to jeszcze ten jej pot....

Albo jak stanik zamaluy wlorzo, pzyposcmy rozmniar 85 G, sadlo wychodzi nad stanikiem, pot stanikiem, w somie wszystko siee z lalo w jeden wielki rolon, miseczka pzepolowila biost na cztery czensci, zamiast na kobiete to wyglonda na krowe dojno z wymionami po bobra, dodam rze brzoch jej pzeslania caly widok na zien, stond zawsze kapcie w kale.

Sesralam sie w gacie. To muj sekret. Pisze tutej o tym bo I tak wiem, ze nikt tego nie czyta.

Czesc Fielka! Czekam i czekam na Ciebie,gdzie sie podziewalas? Pszypuszczam rze na kursie stylu dla grubasof.?

Szogun to jest spryciarka, sklep rostwiera o 11, a klijentki josz od dziesiontej koczojo I wyczekojo na nio. Taka to umnie dac szkole.

Och witaj Joanno, nasza najwierniejsza idolko w ostatnich czasach, tak w weekend bylysmy na szkoleniu, stont ten temat. A ty ile warzysz?

Pochwalony. co myslicie o takich babach co sie tak ubierajo?

No niestety nie zasile szereguf grubasuf,waze 56kilo a mierze 170. Ale widzialam tako jedna w opcislyh spodniah a te jej puldupy przelewaly sie w rytm jej ruhow,az zawolalm kolezankie ze stoiska obok i my sie usmialy po pahy.

No niestety nie zasile szereguf grubasuf,waze 56kilo a mierze 170. Ale widzialam tako jedna w opcislyh spodniah a te jej puldupy przelewaly sie w rytm jej ruhow,az zawolalm kolezankie ze stoiska obok i my sie usmialy po pahy.

Gość NACHTBLUT Ich trinke Blut
Moja mamuska wazy 86 kg,a nosi leginsy hehe:D ubiera je na dzialke,pod tunike a jest dawno po 50:D

Joasia masz niedowagie, powinnas warzyc 70 kg na twuj zwrost. A ty terz jestes spzedawco?

Jak Twoja mama nosi take ledzinsy to musi byc niezlo lasko, z reszto warzyc po piendziesiontcetyle kilo to je sokces dla kobiety.