Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlamama32

kiedy pakować torbę?

Polecane posty

Gość przyszlamama32

Dziewczyny kiedy pakujecie torbę do szpitala (w przypadku jak wszystko jest ok i idzie zgodnie z planem). Do terminu mam niecały miesiąc (też zależy czy termin z @ czy z USG) i nie wiem czy już czy jeszcze poczekać... pomocy :)

Gość przyszlamama32
czyli nie jestem spóźniona :)

Gość trochę załamana
Ja torbę pakowałam późno, 2 dni przed porodem ale wcześniej wszystko odłożyłam i miałam w jednym miejscu więc wystarczyło tylko wyjąć zawartość całej szuflady i przełożyć do torby.

Gość lips90
nie zaszkodzi spakowac wczesniej

Gość przyszlamama32
zresztą w razie co lista leży już na stole (sprawdzona przez moją siostrę, która dopiero co rodziła w tym samym szpitalu) - jakby co to tylko z listy się powrzuca rzeczy do torby :)

Gość przyszlamama32
dzięki za odpowiedzi, wychodzi na to, że za tydzień zaczynam się pakować, chyba, ze jutro pani dr powie co innego :)

Gość 34567890
ja mialam przygotowana juz ponad miesiac przed porodem nigdy nie wiesz co sie moze stac a przeiecz tam nie ma rzeczy ktore sie moga zespuc wiec jaki problem zeby byla gotowa wcesniej i czekała?

Gość przyszlamama32
u mnie to chyba działa tak, że jak się za wcześnie spakuję to zwariuję z niecierpliwości, bo już się doczekać nie mogę i wolę mieć listę i jak coś szybko sie spakować :)

Gość lola3333332
to skoro tak wolisz to po co pytasz?????

Gość przyszlamama32
bo ja sobie mogę woleć ile chcę, ale wiem, że powinnam zrobić to wtedy kiedy trzeba - i jak porównam z innymi to będę miała jakąkolwiek wiedzę kiedy to powinno nastąpić

Gość junn
heheh zabrzmiało to jakby zaraz po spakowaniu torby miało się rodzić. jeśli z tego powodu masz być niecierpliwa to faktycznie nie pakuj jescze bo jakby nie było możesz i do 42 tyg. sobie poczekać. A na sam koniec to dopiero człowiek jest niecierpliwy. :P

Gość przyszlamama32
z początku nie mogłam się doczekać kiedy mi brzuch wyjdzie, potem pierwszych ruchów, teraz porodu, a raczej naszego maleństwa na świecie. Niecierpliwość to moja cecha główna :)

Gość junn
no to lepiej ćwicz cierpliwość bo do dziecka trzeba jej całych pokładów. :D Tak to już jest że stale się na coś czeka. :)

Gość mamama37
ja poszłam na wizytę kontrolną w 36 tc i potem biegiem pakować się i do szpitala - więc pakujcie wcześniej!!