Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maclayne

Zmarszczki pod oczami

Polecane posty

Gość maclayne

Witajcie. Latka lecą i moja skóra robi się coraz bardziej przesuszona i mniej jędrna. Zauważyłam największe zmiany woków oczu, pomału tworzą się zmarszczki. Myślę, że czas na to, aby zastowować jakieś preparaty, które pozwolą mi sie nacieszyć dłużej urodą. MAcie dla mnie jakieś rady? Jaka firma? Jakie macie Wy doświadczenia. Proszę o pomoc :)

Gość oleje najlepsze
Olej araganowy, kokosowy, winogronowy. Ja po latach samrowania kremiami nie widziałam żadnego efektu, a teraz używam tylko w/w olei i jestm zachwycona.

Gość oleje najlepsze
Oczywiscie dieta dieta ma najwiekszy wpływ na stan naszej skóry.

Dieta ma duży wpływ, poza tym jeżeli np. palisz papierosy wypadałoby odstawić. Zalecana jest w większej ilości witamina e. Musisz poszukać preparatów które odbudują i zregenerują zniszczoną już skórę. W aptece można popytac

Mam podobny problem. w okolicach oczu zaczynają mi się ukazywać coraz bardziej widoczne zmarszczki. Na rynku jest dziś bardzo duży wybór różnych kremów oraz innych specyfików, które mają sobie radzić z tym problemem próbowałam kremów, maseczek teraz używam już od dłuższego czasu serum pod oczy w kapsułkach typu TWIST-OFF, i jestem bardzo zadowolona. Efekty są szybko widocznie (nie trzeba czekać na nie tak sługo jak przy kremach), a do tego cena jest zadowalająca, kosztują stosunkowo niewiele. Tak więc moim zdaniem jest to najlepszy sposób na radzenie sobie ze zmarszczkami:):)

Gość witamina e,c a
najelpeij z zewnatrz i od wentarz

Gość kaska4747
Również mam problem ze skórą na twarzy a w szczególności właśnie ostatnio zauważyłam że pojawiły mi się zmarszczki pod oczami. Próbowałam różnych metod i niestety nic nie pomaga. Może ma ktoś z was sprawdzony sposób

Gość robie minki :)
U mnie jedynie zmiana diety pomogła. Jem dużo warzyw i woców do tego orzchy, słonecznik. skóra bardzo na tym zyskała.

Aneczka w między czasie dzisiaj byłem porozmawiać ze znajomym aptekarzem. Wymienił mi kilka preparatów ale najbardziej zachwalał właśnie serum pod oczy firmy Gal, także uważam ze to może być najlepszy środek na problemy maclayne

Jak nie będą pomagać zwykłe kosmetyki (nawet te drogie), to polecam kwas hialuronowy. Wypełnienie zmarszczek nie jest wcale takie drogie, a jakie skuteczne! Efekty utrzymują się ok. pół roku i w tym czasie nie trzeba używać kosmetyków przeciwzmarszczkowych. Natomiast jeśli ktoś ma cienie i obrzęki pod oczami, to najlepszy jest light eyes ultra - zabieg mezoterapii igłowej pod oczy. Trwa ok. pół godziny, a jest rewelacyjny - nawet na mocna cienie pod oczami. Ma w składzie również kwas hialuronowy, więc delikatnie wygładza skórę. Przetestowałam, więc naprawdę polecam wszystkim http://newu.pl/light-eyes-ultra-2/ - tu o light eyes ultra. Na tej stronie znajdziecie też info o innych zabiegach, w tym wspomnianym wypełnianiu zmarszczek kwasem hialuronowym!