Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekjakiśtam

nie miałem młodości

Polecane posty

Gość tomekjakiśtam

mam 21 lat nie miałem młodości ,nie mam kolegów,nie miałem dziewczyny pół życia spędziłem przy komputerze,mam problemy z relacjami z ludzmi ,boje się kobiet,jak kuzynka do mnie przyjedzie w odwiedziny to nawet cześć nie mówię bo myślę że nie chce ze mną rozmawiać albo po prostu myślę że na niczym się nie znam i nie znajdę wspólnego tematu do kasjerki boje się powiedzieć dzień dobry

Gość week of view
to siedź dalej na kafeterii

Gość trochę przesadzasz
młodość jeszcze przed tobą ja nadrabiałam dopiero po studiach wyjechałam na rok za granicę, pozałam fajnych ludzi, poimprezowałam

Gość faf;
22 lata, nie mam kolegów (i nie miałem), nie mam dziewczyny (i nie miałem), gdy mam powiedzieć cześć lub dzień dobry, odczuwam lęk ponadto, komputer miałem dopiero w wieku 14 lat, dzieciństwo spędziłem przed telewizorem :classic_cool:🖐️

Bo komputer nie powinien być Twoim głównym zajęciem na spędzanie czasu. To tylko dodatek. Jesteś bardzo młody, więc jest szansa by to zmienić. Najpierw małymi kroczkami, a z czasem będzie lepiej. Nie bój się mówić dzień dobry, poznaj kogoś podobnego, jakiegoś kolegę choćby przez internet. Na pewno jest ktoś kto ma ten sam problem. Razem będzie Wam łatwiej.

Gość tomekjakiśtam
faf masz identyko jak ja