Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okola

ja lubie on chyba nie

Polecane posty

Gość okola

Znamy się prawie 2 lata od 4 miesięcy mieszkamy. Jestem zdabaną blondynką . Trafiłam na faceta, który chyba nie lubi seksu albo nie lubi tego robić ze mną. Ciągle śpi i ciągle jest zmęczony. Mogę się rozebrać chodzić naga, wykąpać się znim, nawet położyć się naga w łóżu on zaśnie. Twierdzi, ze to ze zmęcznenia. I tutaj jest z tym różnie na początku znajomości były takie momenty że był na mnie napalony ale mogę policzyc na palcach ręki. Od 2 miesięcy idzie ku złemu :( Praca zawodowa go tak nie męczy, po pracy łapie sie w domu za różne roboty i idzie spać po 23. Mówiłąm, aby przystopował ale on twierdzi, że lubi i chce. I co mam zrobić, problemu nie widzi, bo mówi że go nie rozumiem. Po każdej rozmowie inicjuje on seks ale to tak wygląda jakbym się miała odczepić bo zrobił i na razie, Jestem załamana, nie jestem nimfomanką ale czuję się niedopieszczona. Poza tym jego seks jest taki, że nawet mnie nie pieści tylko od razu to robi - no w nocy jak śpię. Może niech się wypowie jakiś facet :(?

Gość asselef
a kiedys mu stawał jak sie rozebrałaś ?

wiesz nie interesuje go zaspokajanie ciebie.. bo jakby tak nie bylo to by najpierw cie wylizal itd a nie tylko wchodzil robil sobie dobrze i schodzil..

Gość strazak1970
a moze to ukryty gey

Gość okola
a facet może nie przepadać za seksem ? Nie jak jestem rozebrana nie stoi mu.

Gość sfdsdfs
to pewnie gej . Czlownek sie powinien stawać jak laska nie ma ubrania .

Gość sfdsdfs
to pewnie gej . Czlowek powinien stawać jak laska nie ma ubrania .

Gość żartujesz sobie
"Czlowek powinien stawać jak laska nie ma ubrania " potrafisz sobie wyobrazić, że niekoniecznie?

Przecież to prawiczek. :D On się spuszcza przy pocałunku z ubraną dziewczyną. :D To przy nagiej dziewczynie ma wielokrotny orgazm. :classic_cool:

Gość marcelllo
Najzwyczajniej facet bardziej woli pracować niż bzykać. Ten typ tak ma ...