Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czereśnie czerwoneeee

jak podać czereśnie 10 msc niemowlakowi ?

Polecane posty

witajcie moja córka za kilka dni skończy 10 msc i w domu mam swoje czereśnie i chciałabym jej dać tylko nie wiem czy obierać ze skórki czy nie ? chyba bardzo trudno będzie to zrobić ;/ mam zamiar wyjąć pestki i zmiksować blenderem czy najpierw jeszcze powinnam obrać ze skórki ? proszę o rady

Gość lepiej tych
czereśni takiemu małemu dziecku nie podawaj, są dla niego odpowiednie inne owoce

przecież już można je podawać już nie pamiętam od którego msc ale wiem że można więc dlaczego mam jej nie podawać ? tym bardziej że są swoje nie pryskane i wgl bez ulepszaczy

Gość lepiej tych
nie wiem, ja tam takich rzeczy nie podawałam dziecku w tym wieku. Czereśnie są dość wzdymające, nie wiem, czy to dobry pomysł.

Gość hmmmh
ja podawałam, nożem rozkrajałam, wyjmowałam pestkę i dawałam do rączki :P przecież takie dziecko nie zje kilograma, tylko kilka dla smaku.

a ja jednak zaryzykuję tylko jutro przed południem :) w razie jak by miała być jakaś rewolucja :) ale oby nie po malinie i truskawce nic jej nie jest więc mam nadzieję że i po czereśni jej nie będzie :)