Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

pomuszcie nam obliczyc zadanie matematyczne

Polecane posty

Zwiazdo te obelgi to ta droga fiel, ta co josz tutej niejednej ublirzyla, ja to z dobrego domo pochodze, cie za nio pzepraszam. Pzyjade, ale powiec kiedy?

Ja ze psem, tej drogej to nie biez ze psem, bo oni so uposledzoni, unikaj ich jak ognia. Mie to morzec wzionc z calo rodzino.

o nie robie afere co ja niby przujechac mie mogie comnoe to noe zapraszaszasz tera taka gwiazda ze ciebie tylko jedno masz kloezankie to ta prostytutka do ciebie przyjedzie puszczac sie i ona tutej klnie

27 wyjeżdżam a więc do tego czasu istaniej taka mozliwość, tylko czasmi mam szkołe. a co do filmu, to juz dawno miła byc na jutubie i co? nie ma ani jednego

ty masz cielaka nie psa i one je upokorzeniony psychicznie moj syn to je kurturarny i mondry

co gwiaxdo nie lobie cie zawiodlas maszo przyjazn

fiely filey ja nie wiem z która si edogdywałam i która mnie na zupre zapraszała jak jeszcze tramplefun był tutaj...na randce w ciemno

zwiazda zwiazdacto za dichie gwiazda

o nie fielu ty prostytutkio za dichie jestescie soe warte wrrrrrrrr szatan

Muj to pzynajmiej cielak, a twuj jak knur wyglonda, z reszto knurem jest I tutej nawet pasuje, matka maciora syn knur. zwiazdo nie kuj uwagi na nio, pobecy pobecy I jej pzejdzie, ona ma tera klimakterium.

gowna muj przy dupie nie nosi a ywoja to ciongle upokorzenione to we matkie yak samo jak ty popurzcza

Zwiazdo to ja fiel 1 jestem twojo pzyjaciulko, to ty widzialas mojo twaz I to ja cie zapraszalam na zope. Fiel2 nie ma tyle kasiuty rzeby kogos ugoscic, ja to mam.

zwiazdeczko to ja fiel 1 ma muzki pada sa nie wiem co pisze fil2 jest soper ja jestem tenpa i sie puszczam i osrywam i popuszczam bardzo zapros fiela 2 ona je super i ma super psa nie to co ja

no super zze sie przyznalas tak jesyesm.super

ni no...pogubiłam sie...gdzie damulka? może ona sie w tym połapie

Zwiazdeczko a tera ja tutej fiel2, nie zgodze sie z tym co fiel1 o mie naisala, ze jestem taka soper I w ogule, wiesz od dziecka mam problemy ze swojo osobistoscio, czensto popadam w szal, mam zepsute zawory w odbycie I muj pies je ze mno z miski, bo on jest moim chlopakem, kopilam go sobie po to bo nikt mie nie chce, kedys sie calowalam, ale jak mu wepchlam jenzyk do ust to tak mie odepchnol ze zarylam glowo o latarnie I od tamtej pory josz mam uras.

borze jestem warjatko myslalam rze fiel 2 sie podeszywa podemnie ale tenpaczka ze mnie no ona je super tam wyrzej jo obrazalam tak to ja te wyzwiska o niej pisalam bo to ja taka jestem robaki mam w odbycie zazfroszcze jej wszystkiego ja nic nie mam tylko staro zope a ona ma wszystko utode mozg a ja nic

chej lasico fiel jeden rzre ciasto ale ja jestem

Damolka mniala jechac do horoszczy.

dobra wzielam.leki juz jest spokuj jestem jedno osobo tylko mam rozwolnienie jazni i taak sama ze sobom sie kloce

Teoretycznie to ceele mam dwa, pierszy to schosc I wyglondac jak nalerzy a drogi chyba latwiejszy I pzyjemnoiejszy I miej mi brakoje- zostac maciura, ot cala ja.

Gość PomaRRRajczka
Ja uwarzam rze zwysienrzy Ioana Czepiecińska:) Dzienkóje za ówagie.

Gość czepiecińska to piękna
blondyna z krenconymi dlógimi włosami , stara ale niegdyś urodziwa .

A co to ma sie do naszej zagatki?