Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

9393

Luteina 50

Polecane posty

Hej. Mam nieregularne miesiączki, zgłosiłam się z tym do ginekologa. Pani ginekolog zapisała mi LUTEINĘ 50, brałam od 20 dnia cyklu przez 5 dni - 3 tabletki. 28 dzień cyklu wypadł mi w sobotę. Czy to możliwe, że LUTEINA na mnie nie działa? Czy może to świadczy o tym, że mam wydłużony cykl? Zazwyczaj kilka dni przed okresem bolał mnie brzuch, puchły piersi, "wywalało" brzuch. A teraz nic nie wskazuje na to, żebym dostała okres. Nawet pms nie miałam, a zazwyczaj byłam rozdrażniona i mi się ciągle płakać chciało. Zamierzam iść do gin jeżeli nie dostanę okresu, ale wizytę mam dopiero w pt.

Czy masz jakieś inne niepokojące objawy? Problemy z cerą, z włosami, z owłosieniem, z wagą?

hm to krotko bierzesz te luteine , ja mialam przepisana tez luteina50 ale bralam od 15 dc do 25 czyli przez 10 dni, i zawsze okres przychodzil,

ah nie doczytalam ze bierzesz 3 tabletki jeszcze, ja bralam po jednej, i jeszcze zapomnialam dodac ze okres moze przyjsc do tygodnia po ostatniej tabletce - cos w tym stylu

Gość arz
Jak sama piszesz-masz niereguralny okres, po LUTEINIE będzie dobrze, cierpliwości. To nie jest antykoncepcja!

Gość arz
Czysty progesteron, ciesz się, że nie mazs PMS :)

Zero problemów z cerą, owłosieniem czy wagą. Nic. Wolałabym mieć PMS i regularny okres ;P