Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 zroła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 ukraina to kraj rozwijający się trzy razy bidniejszy od poland,u syf malaia a polska to kraj wysoko rozwinięty rozwinięty i pjękny dla burzuuniek jestem mateusz mieszkam w zakopanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 jak byłam za granicą , nikt mi tak nie pomógł jak Ukrainka, pochodziła z okolic Odessy, wspaniała kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2013 tylko ona a inni ? odpowiedz mi hce wiedieć jak oni razem są tem na ukrainie prose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2014 o Ukrainie i ukraińcach piszą brudy ci ignoranci którzy tak naprawde nie mają żadnej wiedzy na ten temat, żyją stereotypami i plotkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach