kobiiiiietka 0 Napisano Maj 28, 2012 Sam lekarz mieszka 300 m ode mnie, znam go od małej dziewczynki na dodatek jestem nauczycielką w gimnazjum. Byłam na pierwszej wizycie dopiero w wieku 27 lat. Na ostatniej wizycie podczas badań był praktykant który chodził do klasy, której byłam wychowawcą.To wszystko było takie krępujące, kobiety w większych miejsowościach mają normalne warunki, teraz normalnie wstydzę się iść na kontrolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wojtekbezportek Napisano Maj 28, 2012 Sluchaj ,ty tam poszlas "na randke" ,czy w konkretnym celu?Widzisz mam 57 lat i wyuczylem tylu uczniow i uczennic ,ze nawet nie wiem kto klania mi sie na ulicy,tzn. uczennica ,czy juz jej dziecko.Nigdy nie mial bym jednak dylematu kto mnie bedzie widzial nago ,leczac -byle nie byl to czlowiek z zakladu pogrzebowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość febra gr ii Napisano Maj 29, 2012 wojtek zamknij sie , bo nie jestes kobietą.A ty po co godziałas sie na praktykanta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oceniam provo Napisano Maj 30, 2012 4/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach