Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;/;/;/;/

Pomocy !!!!

Polecane posty

Gość ;/;/;/;/

Witam .. Moja przygoda zaczęła sie pare miesięcy temu ,gdy przedawkowałem amfetamine .. Następnego dnia po zażyciu moje życie sie zmieniło całkowicie .. Walczyłem ze stanem depresyjnym i ciągle właśnie towarzyszy mi zaburzenie wzroku które sprawia ,że od paru miesięcy meczy mnie pytanie " czy następnego dnia wszystko mi przejdzie " Byłem u okulisty i ze wzrokiem wszystko w porządku .Problem polega na tym że czuje sie jak bym spoglądał przez trzecie oko ,taki jak by zamulony wzrok .. ciężko mi to słowami opisać ...Czuje że amfa uszkodziła mi psyhikę na dobre .. Jeśli ktos z was miał taki problem który trwa pare miesięcy to proszę o pomoc .. Próbuje sobie z tym radzić ,ale niekiedy nie mam już sił ..

Gość Głodowka !!!!!!
12 dni głodówki a pozniej zmiana diety i wszytsko wróci do normy.

Gość ;/;/;/;/
A czym to może być spowodowane ? i co da ta głodówka ? To nie jest choroba psyhiczna jakaś ? ;/

Gość .:.:>:>
Uważam, że jedynym wyjściem z sytuacji jest oczyszczenie solidne organizmu, właśnie głodówka. Post na surowych warzywach i płynach, post na warzywach gotowanych ( 2-6 tyg), post na pełnych ziarnach zbóż 9-14 dni, oczyść wątrobę wg Clark czy Tombaka. A co do narkotyków. Próbowałam tego. Teraz nie muszę chodzę na sesje głębokiej relaksacji, joga nidra, śmiejemy się, że to relaks bez chemii. Ale to nie dla każdego. Wielu bardzo wielu pomaga. Ewentualnie można pójść do przychodni a potem na imprezę.

Gość pnlm
byłes u psychiatry?

Gość Magda1983[]
Psychiatra? Żeby dostać inną chemię chyba.

Gość pnlm
no pewnie lepiej niech głoduje 🖐️ :o

Skoro okulista stwierdził, że z Twoim wzrokiem ok to najlepiej dieta oczyszczająca. Mnóstwo wody i lekkostrawne warzywa gotowane lub na parze. Możesz też pić kawę bez cukru i mleka - jest moczopędna i szybciej pozbędziesz się toksyn z organizmu. Ale najlepiej jakbyś się też skonsultował z lekarzem

Gość ;/;/;/;/
U psychiatry nie byłem .. Leczyłem sie u neurologa .. zażywałem Rexetin lecz tylko 3 tyg. gdyż nie siadł mi ten lek .. Nie wiem czy dam rade sprostać tej głodówce ,gdyż lubie sobie pojeść :) A codzień sie czuje tak samo niestety ,nie raz jak jestem z kumplami to czuje jak bym sie gdzieś dalej znajdował i siedze cicho ;/;/ straasznie męcząca ta choroba ;/

Gość Magda1983[]
Mówie powaznie poszukaj sesji głebokich relaksacji w twoim miescie moze jakis instruktor jogi prowadzi to duzo pomaga. Ja tez leczyłam sie u neurologa ale to nic nie pomagało, depresja zagubienie. Nie chodzi o to zebys sie głodził ale o to zebys oczyscił organizm z chemii bo te toksyny powoduja u ciebie dolegliwosci. To głebszy temat jest niz nic nie jesc. ja własnie sie przygotowuje do oczyszczenia watroby wg dr clark. Wypróbowałam na sobie i wiem ze mi to pomogło. Moja kolezanka była uzalezniona od leków nasennych, które popijała alkoholem, zawoziłam ja na oddział psychiatryczny 3 razy było znia coraz gorzej. Sama znalazła te sesje jogi nidry i to ona mnie namówiła do skorzystania z nich. Obu nam pomogło mamy lepsze zycie. Ale ona chodiz na to rok raz w tyg a ja dopiero 2 miesiace. Moze jestes równiez jednostka bardzo wrazliwa, której inni nie rozumieja a moze nawet sam siebie czasem nie rozumiesz. Wg mnie od chemii jak najdalej.

Gość ;/;/;/;/
Staram sie znajdować zajecia aby zapomnieć o tym ,ale chwila zamyślenia i ciągle problem wraca ..Odczówam coś takiego jak by ze mną było coś nie tak i zdaje sobie z tego sprawe ...Najgorsza jest ta obawa że już nie powrócę do funkconowania jak kiedyś .;/ Amfetamina to jest największe dziadostwo jakie spotkałem i nikomu nie polecam !!!!!!

Gość Magda1983[]
Cos wstecz sprawiło ze po nia siegnałes. Problem wraca? tzn uzależnienie?

Gość ;/;/;/;/
NIe nie amfetaminy już nie biore od czsu gdy mi sie to stało ... Lecz właśnie ciągle zyje w tym dziwnym stanie .. Gdy jestem wieczorem na dworze to czuje jak bym był na haju cały czas ;/

Gość ,mknjbhb
musisz oczyscic organizm koniecznie.

Gość ;/;/;/;/
Ale czy to coś da jak już prawie pół roku żyję w takim stanie ? ;/

Gość ;/;/;/;/
?