Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjj

Co to ma znaczyc...?

Polecane posty

Gość ajjjjj

jesteśmy oboje dojrzali mówiłam mu że nie lubie jak nie odzywa się co dzień,nawet sms by napisał dzisiaj w ogóle się nie odzywa..... czy jak facet po roku znajomości sobie odpuszcza to wróży koniec....? czy nie odzywac się do niego..? proszę o opinie

Gość ajjjjj
czy możecie się wypowiedzieć?

Gość ajjjjj
chcialam dodac iz ostatnio dałam mu analnie ... i teraz nie wiem co

Gość misia śmisia
mam podobną sytuację i przed chwilą też to opisałam, nie zależu mu juz

Gość ajjjjj
misia.. ile jesteście w zwiazku?

Gość siostra szwagra mojej mamy
no raczej nie zależy....skoro wie że Jego kobiecie zależy choć na jednym ciepłym słowie każdego dnia - to nie jest to mega wielkie poświęcenie. Wręcz przeciwnie...tego chce się, skoro sprawia to przyjemność osobie którą się kocha. ja od 2 lat mam codzienny kontakt z facetem, choć nie widzimy się każego dnia - ale co wieczór jest rozmowa choćby na telefonie, czy skypie, do tego smsy, bieżące sprawy.....nie mam wrażenie że jemu albo mnie sprawia to trudność, albo że to poświęcenie...i od tych dwóch lat robimy to chętnie i bez zmuszania się :)

"czy jak facet po roku znajomości sobie odpuszcza to wróży koniec....?" aż rok mu zajęło zorientowanie się, ze ma do czynienia z "dojrzałą" idiotką? :)

Gość ajjjjj
dzięki za odpowiedz...czy to on powinien dzwonić...pierwszy? bo ostatnio to ja inicjuję kontakt

Gość ajjjjj
Lucy....co wg. ciebie oznacza idiotka......?skoro nam dobrze tylko to małe ...ale

Gość ajjjjj
hmmm...już mu to mówiłam kilka razy...ale podobno facetowi trzeba powtarzać...powtarzać

Gość siostra szwagra mojej mamy
to nie tak że On ma dzwonić pierwszy - robi się to naturalnie...nie ma gierek, raz On zadzwoni, raz ja wyślę smsa..z reguły wieczorem zawsze spotykamy się na skypie i rozmawiamy przez komputer....wiemy dzieki temu co dzieje się na bieżąco u nas, no chyba że ktoś z nas akurat gdzieś wychodzi.... pewne rzeczy przychodza naturalnie, gdy ludzie najzwyczajniej w świecie do siebie pasują ... wtedy mają potrzebne potrzeby co do związku

Gość ajjjjj
dziękuję za odpowiedz...

Gość ajjjjj
właśnie dzwonił i pytał się czy jestem zła ,że dopiero teraz ,ale miał dużo pracy może się czepiam ,ale czy rano nie mógł wysłać sms-a...? np.