myszeczka91 0 Napisano Maj 28, 2012 witajcie powinnam dostac okres 25/26 maja,zwykle mam regularny tak co 30 dni.Dzis 28 a okresu nie ma ,zaczynam się trochę obawiac...Mam powiekszone piersi jak zawsze przed okresem [takie cwarde cos w srodku] kilka pryszczy [tez zwykly objaw] .Czy symptomy sa a okresu nie ma. Nie wykluczam ciazy,ale zawsze sie zabezpieczalismy [gumki] i o ile pamietam, w dni plodne nie wspolzylam [nie jestem pewna na 100%,ale zabezpieczenie bylo zawsze] Teraz poczatek sesji,wiec moze to od stresu?Dzis mialam wazny egzamin... czy jest mozlwie ze bd w ciazy ? ps.stosuje ktos Nouva Ring?Jak wrazenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 28, 2012 Pierwszy post: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4871359 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika821 0 Napisano Maj 28, 2012 zajrzyj do nas do wątku:"ile sie może spóźniź okres" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szz Napisano Maj 28, 2012 ja stosuje nuvaring od ponad 2 lat. Jest świetny, chociaż nie nalezy do najtańszych (50zl za jeden krążek, 145zl za trójpak) Uregulował mi okres, piersi powiększyły się o jeden rozmiar, jest wygodny, wgl go nie czuje. Mój facet go nie czuje, a nawet jeśli tak się ułoży, że penis o niego zawadza to dodatkowa atrakcja :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszeczka91 0 Napisano Maj 28, 2012 dzieki ;)) kurde stresuje sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach