Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klkoiokllk

Dać za sobą zatęsknić, czy to sprawi, że się oddalimy?

Polecane posty

Gość klkoiokllk

Chodzi o mnie i faceta. Znamy się dwa lata i różnie bywało, czasami gorzej, czasami lepiej, jednak w tych dwóch latach nie było dnia by się nie odezwał. W zeszłym roku poprosiłam o czas dla siebie. Napisał na drugi dzień, że jest mu ciężko, pusto, chce wiedzieć co u mnie... Teraz powtórzyła się podobna sytuacja. Byłam kilka dni w niemczech u rodziców i nie miałam tam ciekawie. Wszystko mnie w dodatku drażniło a między nami też coś wisiało w powietrzy więc mu napisałam, że powinniśmy się do siebie odezwać jak wrócę do polski. Dzisiaj wróciłam, on o tym wie bo pracuje w firmie przewozowej którą ja jeżdżę i się nie odzywa. Ja teraz uważam, że widocznie tak mu lepiej. Znam go i wiem, że jeśli mu zależy i CHCE to napisze smsa lub zadzwoni. Od czwartku cisza. Nigdy nie było między nami nawet dnia ciszy... Wydaje mi się, że tak woli i nie chce się narzucać bo może już uczucie zanikło w pewnym sensie. Jak myślicie czy damy za sobą zatęsknić czy się w ten sposób oddalamy? Co sądzicie o takiej sytuacji? Chciałam dziś coś napisać ale się powstrzymałam. Za opinie i rady dziękuję

Porozmawiaj i zwyczajnie zapytaj co jest grane. Nie warto się bawić w jakieś gierki czy domysły kiedy w grę wchodzą ważne uczucia.

Gość klkoiokllk
dziękuję...

Gość klkoiokllk
Jeszcze powiem tak. Znajoma mi na facebooku wpisała "w końcu wróciłaś" a on dodał komentarz "spil slodko ;)" tylko tyle? nie zadzwoni, nie napisze, tylko "spij slodko?" w komentarzu?...

Gość marcin hhhhh
te durne gierki.... zabawy w domysły jak nie wiesz co grane to go spytaj

Gość klkoiokllk
Wiem co mi powie... Jak zawsze kiedy go pytam w takich sytuacjach... Teraz mi powie, że chciałam czas dla siebie i wszystko jest ok. Ale to już nie on.

Gość klkoiokllk
ktoś się jeszcze wypowie?

Gość marcin hhhhh
Ale co mamy powiedzieć? Robisz na mnie wrażenie głupawej istoty, która nie porozmawia z facetem i nie dowie się o co chodzi "bo wiem co mi powie". Przecież nikt ci nie powie co on myśli, nie?

Taka prawda. Ty pomyślałaś,że on pomyślał a on myśli,że Ty już wiesz... Bez sensu,nie łatwiej pogadać? Życie byłoby łatwiejsze gdyby ludzie nie bawili się w takie gierki tylko zwyczajnie ze sobą rozmawiali.