Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyyryt

Jestem kurduplem :)

Polecane posty

Gość rtyyryt
też bym się napiła ale nie mam :(

Gość rtyyryt
Oł yeah :classic_cool: Kurduple górą :D

Gość stanowczo już nie anka_87
wyobraźnia ponosi mnie często, to prawda. Właśnie wyobraziłem sobie to piwko, które pije Anka i jest mi smutno :(

Gość rtyyryt
No odnośnie tego piwa to mi też smutno :(

Gość dfcefcedcfedfgre
kurdupel - tak się mowi o facecie a nie o kobiecie mała kobietka jest sexy, mam niziutkie koleżanki maja facetów po 2 metry, ktorzy uwielbiaja się nimi opiekować

Gość anka_87
jak masz jakiś nocny obok siebie to leć niewiasto :D razem sie napijemy :P co prawda już mi się konczy, ale moge na Ciebie zaczekać :D:D:D

rtyyryt uwielbiam ich! od jakiegoś czasu slucham tej piosenki dzień w dzień, w domu, samochodzie, wszędzie gdzie się da :classic_cool: kiedyś tez mialam taką sytuację, ze gadaliśmy z kuzynem o dużej kasie.. ja mówię do niego "wreszcie na cycki byłoby mnie stać" a on na to "no i wreszcie byś jak baba wyglądała" zamiast się obrazić to zaczęłam się śmiać :D po prostu mam dystans do siebie.

Gość vcdvbfbf
cholercia aja jako kurdupel duzo wypic nie moge, jedno piwo i kapa!!

oczywiście, zgadzam się, kurdupelki wzbudzają u nas takie uczucia opiekuńcze :classic_cool:

Gość rtyyryt
niestety moje lenistwo jest silniejsze 😭 Ja też mam głowę słabą ale to przecież dobrze :D można się upić małym kosztem, nie? :classic_cool:

Gość kklolllllo
to juz raczej nie kwestia wzrostu a po prostu cyckow. duze tez cyckow nie miewaja i nie wygladaja kobieco, ja jestem cala mala a podonoć bardzo kobieca:)

Gość vcdvbfbf
jasne , że tak ale z drugiej strony siedzieć rpzy jendym piwie caly wieczor haahah

Gość rtyyryt
Mal - no i bardzo dobrze :classic_cool: Myślałam, że nikt tego nie słucha oprócz mnie :D polecam piosenki Tyven i Aurinko ja kuu

Gość anka_87
stanowczy :D możesz w ramach rekompensaty iść po jeszcze jedno, kupić dla mnie i wypijemy za to, że się za mnie podszywałeś :D mnie się juz koooonczy :( :( :(

Gość Niska Jak Walizka
ja mam metr 55... I jak wsiadam do samochodu to mój mąż zawsze: wzięłaś podwyższenie :D

Gość anka_87
też bym chciała wypić jedno piwko i mieć bąbel :D ale niestety nie mam... :D czy to źle? :>

nie pójdę, bo jedno piwo w przyrodzie nie występuje :D a nie chcę być jutro zombie :) spadam 🖐️

Gość rtyyryt
Czytałam gdzieś, że Tatiana Okupnik też oscyluje wzrostowo w naszych okolicach i na fotelu w X-factorze musi mieć poduszki :D

Gość anka_87
czyli wzrostem nie grzeszy :D

Gość Niska Jak Walizka
ja sobie tak kiedyś pomyślałam (jak stałam przy kasie w sklepie) że jak stoje w kolejce a przede mną z dwie wysokie osoby to kasjerka myśli o jeszcze dwie osoby...a tu się np okazuje,że z 10 kurdupli jeszcze stoi za tymi dwiema :D

fajnie macie dziewczyny, że się upijacie po jednym piwie, bo ja mimo moich 156 wypijam już do 8 piw na imprezie i jestem tak pijana "w sam raz" :D a na drugi dzień jeśli już mam kaca, to takiego malutkiego :P rtyyryt pakanajuhla też zajebista nuta :classic_cool:

Gość rtyyryt
No bo my wyskakujemy z zaskoczenia :D Człowiek myśli, że pusto, zagląda za kontuar czy coś a tam kurduple! Ja zawsze jak po piwo do baru idę to muszę siadać na krześle, bo na stojąco się czuję jak przedszkolak w sklepie z za wysoką ladą :D

Gość anka_87
Mal Knox :D ja w barze z 4/5 musze machnąć zeby się tak ululać :D

Gość rtyyryt
Ło borze szumiący, 8 piw?! Ja po 3 zwykle kończę, 4 to nieprzekraczalna granica :D Za to kaca też prawie nigdy nie mam co zawsze oburza moje koleżanki :D

rtyyryt moje 8 piw, oburza nie tylko koleżanki co i kolegów hehe :D no ale.. nie każdy przecież musi być alkoholikiem, prawda ? :D ma to jednak swoje minusy, bo więcej kasy muszę wydać.

Gość anka_87
dobra kuuniec piffka więc Anka idzie spać :D dobranooooc łobuzyy!! :)))

Gość rtyyryt
No tak, zawsze taniej :D ale jak ja bym wypiła 8 piw to pewnie legła bym gdzieś w kącie i się pewnie zesikała jeszcze, bo mała jestem to i pęcherz mam mały tak szczerze mówiąc :D Dobranoc Anka :D 🖐️

dlatego ja wypijając taką ilość piw to latam do kibla co chwilę :D co więcej.. nie mam problemów z koordynacją ani pamięcią :classic_cool:

Gość rtyyryt
No ja własnie już przy moich 3 piwach biegam do kibla co chwilę :D więc po 8 to chyba zaliczyłam eksplozję pęcherza :) Ja tylko raz w życiu miałam problemy z koordynacją ruchową ale to było po wódce, tak to zawsze wszystko pamiętam i zawsze wiem co robię :) Grunt to pić tak żeby potem wstydu nie było :D

mi się też raz zdarzyło mieć problem nie tyle z koordynacją co i z pamięcią, ale to też po vodce było i na szczęście na własnym podwórku, więc nie najgorzej. To było rok temu, a do dnia dzisiejszego mam obrzydzenie do wódki.