Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka20

Wzięłam tabletkę po 8 godzinach

Polecane posty

Gość Anetka20

Witam, niepokoję się, bo ostatnio zapomniałam wziąć tabletki tzn wziełam z opóźnieniem miałam wziąć o godzinie 20, wzięłam dopiero 8 godzin później Pozostałe tabletki zawsze brałam i biorę punktualnie ! Ta tabletka była 7 tabletką od rozpoczęcia opakowania Z moim partnerem kochaliśmy się w tych 7 dniach od rozpoczęcia opakowania max 3 razy (BEZ WYTRYSKU W ŚRODKU) mój mąż zawsze wychodzi na długo przed,musze dokańczać jeszcze kilkanascie sekund ręcznie ;D najczęściej robiliśmy też to w prezerwatywie dodatkowo Czy to opóźnienie może mieć wpływ na obniżenie skuteczności tabletek? Czy mogłam zajść w ciążę? Okres dopiero za ok 1,5 tyg Strasznie się martwię, proszę o odpowiedzi

Gość sdfvsg
Jeżeli nie minęły 24 godziny to raczej nie powinno być problemu. Myślę, że 8h nie wpłynie na skuteczność.

aby zachwiac dzialanie tabletek antykoncepcyjnych trzeba opoznic tabletke o 12 h. do tego czasu opoznienia sa dopuszczalne i mozesz byc spokojna

"(BEZ WYTRYSKU W ŚRODKU) mój mąż zawsze wychodzi na długo przed,musze dokańczać jeszcze kilkanascie sekund ręcznie ;D najczęściej robiliśmy też to w prezerwatywie dodatkowo" A po co się tak męczyć? :o Przestań brać tabletki skoro im nie ufasz. :o 🖐️