Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeryf z Dzikiego Wschodu

jako facet, cieszylbym się gdyby w Polsce powszechna była poligamia

Polecane posty

Oczywiście nie zamierzałbym mieć kilku żon. Raczej kilka partnerek. Kulturowe przyzwolenie na posiadanie kilku dziewczyn było by super, bo teraz to kobiety chcą mieć faceta na wyłączność i jakakolwiek rywalka się pojawia to zaraz trzęsienie ziemi jest wszczynane. A tak, laski nie miałyby nic do gadania, wręcz musiałyby akceptować trojkąty i wielokąty!

Gość zenek1234567
Przestałbyś się cieszyć gdyby tą najlepszą mialo jeszcze dwudziestu innych.

Gość rozmyślasz o mnie teraz i
jakbyś na nie zarobił,to pewnie byś się cieszył,a jak nie to obszedłbyś się smakiem

Wiedziałem ,że ktoś o tym napisze. Ale używałbym gumek itp.

U Arabów jest poligamia,ale facet jest całkowicie za rodzinę i za to spłodzi żonom.

Gość szefowa199000
o i mi się marzy poligamia;D mieć paru fajnych i przystojnych partnerów;D Broń Boże mężów;)

Kobiety by lgnęły stadami,do tych,którzy byliby w stanie je wszystkie utrzymać.

jak jesteś kobietą to co za problem,na kobietę zawsze będą chętni,chyba,że skrajnie grubą i brzydką

Gość szefowa199000
chętni są, ale nie-wartościowi i nie-przystojni;D na chwilę obecną świadczyłoby to o dziwkarstwie;) brakuje tego pozwolenia;D

jak ty jeszcze jakiegoś przyzwolenia potrzebujesz,jak jesteś niekoniecznie,ale w miarę apetyczna,to chętnych miałabyś kolejkę,jakbyś chciała

więc to tylko w tobie tkwi przeszkoda

Gość szefowa199000
nie moja wina że 90% facetów to żałośni egoiści ;D a na te 10 % ciągle czekam;)

to złóż konkretne propozycje

Gość szefowa199000
albo zażalenie do Pana Boga;)

Gość magalaga
ale kto ci broni miec kilka partnerek seksualnych? Jakbys byl chociaz odrobine atrakcyjny i cos soba reprezentował nie miałbys z tym problemu. Dla ciot i frajerow jak autor nawet obligatoryjna poligamia nie czyni zadnej roznicy, takich kobiety i tak zlewają i zlewałyby. Sam temat i przemyslenia autora juz swiadczą w której kategorii facetow jest autor - pizdkow ktorzy sa wiecznie odtrącani od kobiety. Jakbys był odrobine inteligentny i obyty, to wiedziałbys ze w krajach gdzie dozwolona jest poligamia - to jest luksus przeznaczony wyłącznie dla wysoko postawionych i majętnych meżczyzn. Kazdej swojej zonie, rodzinie muszą zapewnic odpowiedni standard zycia, a kobiety nie pojda do byle chłystka który chce sobie poruchac inne dla odmiany

Gość Ady
Ja tam nic nie mam do poligamii. Serio wolałabym mieć super faceta do podziału np na trzy niż jakąś ciote na wyłączność. Oczywiście d warunkiemnze acetf będzie potrafił utrzymać nas wszystkie i ewentualne dzieci. Bo na tym polega poligamia. ;)

Gość primo jestes zakompleksiony
autor pomylil poligamie z ruchaniem sie na prawo i lewo:D

Gość chddhdhdh
nikt by niczego nie musial akceptowac,po prostu byloby więcej lesbijek :classic_cool:

Gość chddhdhdh
no i kobiety robilyby to samo by bylo sprawiedliwie - faceci musieliby zaakceptować że kobieta robi gałę jego przyjacielom!! nic za darmo coś za coś !!

Gość PSX XBOX ATARI PC
Słabe zróżnicowanie genetyczne! Więcej bachorów to kokurencja większa i konflikty rodzinne! W Polsce wielu udupieńców mamy, którzy na ławach gniją, ąbo w kwateach się kiszą! BOOdowlanka zdycha, mechaników za dużo! Wszystko w nadmiarze, a nie ma nic! HLEP jest! Zadewiańćmy z radości! Mercedesy, Dżipy i BMW mamy to koorwa dobrobyt! Tylko płodzić i po HLEP chodzić!

Gość 123adam123
Przyzwolenia nie ma, ale proceder funkcjonuje - przynajmniej przez jakiś czas. Gdy już założysz rodzinę, przyzwolenie musi się skończyć siłą rzeczy ------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks