Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość httutvg

GIN STWIERDZIŁ ŻE SŁYSZY PODWÓJNE TĘTNO U JEDNEGO PŁODU

Polecane posty

Gość httutvg

PO CZYM NIC NIE SKOMENTOWAŁ. JAK JA MA TO ODEBRAĆ. ZDAWAŁO MU SIĘ CZY CO?

Gość Bzhxudv
Jak to nie skomentował? A ty głupia nie spytalas?

Gość httutvg
mnie zatkało. zachowywał się normalnie więc stwierdziłam że może coś źle słyszał.

Gość hbgtyyttfdc
może zroślaczki, tzw. rodzeństwo syjamskie - mają dwa serca.

Gość Bzhxudv
Nie rozumie cie Ja bym zaraz wypytala poprosiła zeby jeszcze raz podsłuchal albo coś w tym stylu a nie ty pewnie siedzialas i nic. To nie jest normalne ......

Gość gosikolka
nie no zartujesz? języka w gębie nie masz? a jak masz bliznieta ? a lekarz widzi na usg tylko jedno? a jak z dzieckiem i przepływami cos nie tak? kto ma wziac odpowiedzialnosc za twoje dziecko? lekarz? o ja pierdole, co za tępa pizda z ciebie lec do innego gina na konsultacje jak najszybciej!!!

Gość httutvg
powiedział tak: słyszę jakby tętno było podwójne... hmmm... ale dziecko jedno TYLKO TYLE

Gość hbgtyyttfdc
gosikolka czujesz sie upoważniona do wyzywania innych? Co za rynsztok...

Gość psychiatra samozwaniec 996
Stwierdził iusłyszał, a tętno po swojemu nadal bije! Nic się nie stało! Widocznie tak jest i tak musi być! kiedyś lekarzy nie było i tętno se biło! Raz za szybko i raz za wolno! Skro podwpjne tę tno jest to i potrónje być, może i poczwórne zapewno! Toż to sport istny się nazywa! Też się pocę bez sportu koorwa! Potto to me życiowe motto i łakotto und totto lotto i nowy GODto!

Wyślij gina do laryngologa i na zieloną trawę. Na co Ci lekarz, który tylko zasiał Ci strach przez ciążą syjamską lub innymi powikłaniami? Zbadaj się w jakiejś dobrej poradni leczącej wad rozwojowe ciąży. Musisz to jego rozpoznanie potwierdzić, albo wykluczyć. To może być ciąża syjamska, albo poważna wada serca. A Ty nie możesz umierać z przerażenia i z niepewności. Kobito, ogarnij się, działaj. Jak Wy to mówicie? Mój brzuch, moja sprawa? No więc masz okazję to udowodnić i wykazać.

Gość Uroczy Roman
Może ma dwa serca, to byłoby całkiem dobre dla niego.

Gość hbgtyyttfdc
tym samym sama wystawiasz opinię o sobie

Gość Bzhxudv
Gosikolka ma racje bo dziewucha zamiast sie wypytac albo poszukać innego specjalisty to pyta na forum bo to chyba normalne no rozpierdzielaja mnie takie laski

Gość hbgtyyttfdc
No stało się, że nie zapytała lekarza. Tak czasami bywa, że zorientujemy się dopiero po czasie, jesteśmy w szoku, lekarz nie jest skory do rozmowy, niemiły, itp. Szuka pomocy na forum, a tu zaraz wyzwiska że głupia, popierdolona suka, itp. Ludzie zastanówcie się czy wy nie jesteście tymi tępymi idiotkami nie znając sytuacji potrafiającymi tylko wyzywać...? Autorka nie jest głupia, dobrze że chce się poradzić a pewnie przy kolejnej sposobności zapyta też lekarza.

osobiście zapytałabym lekarza,gdyby coś mnie zastanawiało,a nie pytała na forum-tutaj nikt nie jest lekarzem!a co najlepsze na pewno nie czekałabym w niepewności do kolejnej wizyty u lekarza

Gość an2anet
moja mama tak miałą tylko ze ona rodziła ponad 20cia lat temu , dwa tętna i jeden płód po czym okazało sie ze urodzila bliżniaki jedno sie za drugie schowało podczas badania:), a druga mozliwosc czesto słychac nasze tętno i dziecka wiec juz masz dwa , mozesz tez isc do innego lekarza zeby sie upewnic co i jak

Gość hbgtyyttfdc
to prawda że tutaj nikt (?) nie jest lekarzem. Ale na forum są często osoby, które spotkały się z podobnym przypadkiem i chcą na ten temat porozmawiać. A często wchodzą też tu osoby, które nic nie wnoszą do sprawy, nie mają nic do powiedzenia a tylko wyzywają, wyrażając tym samym opinię o sobie.