Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmakPrzygodyy

W miesiąc piękną być ! :)

Polecane posty

Witajcie :) Pogoda coraz lepsza, wakacje tuż tuż, czas bikini również się zaczyna :) Do tego za miesiąc wybieram się na wakacje, chcę wyglądać naprawdę dobrze tego lata, dlatego postanowiłam poprawić swój wygląd, stan włosów, skóry, przede wszystkim samopoczucie :) schudnąć jakieś 3 może 4 kg, pozbyć się cellulitisu, ujędrnić ciało, i wzmocnić mięśnie. :) Przede wszystkim stawiam na zdrową żywność, warzywa, owoce, jogurty, dużo witamin, itp.. :) Zależy mi również na oczyszczeniu organizmu dlatego jakieś 1,5l wody w ciągu dnia to minimum, do tego dużo sportu, bo bez niego nie ma szans na piękny wygląd. Ze względu na to że nie mam za dużo czasu, zaczęłam właśnie od dzisiaj, nie mam zamiaru zrezygnować czy się poddawać, założyłam ten topik z myślą że ktoś się przyłączy, razem będzie na pewno łatwiej :) Dlatego zapraszam :)

Ja już jestem po śniadaniu, pól ciemnej bułki z trzema plastrami pomidora, i miseczka truskawek :) Przed śniadaniem byłam chwilę pobiegać i miałam jakieś 10 min gimnastyki

Gość Uroczy Roman
To oczywiście nic nie da, bo i tak nie schudniesz, a tym bardziej nie pozbędziesz się cellulitu. A to czy ojebałaś kanapkę z ogórkiem czy pomidorem i do tego jakieś owoce, to też nie ma żadnego znaczenia.

Gość trochę_smutna
hm, moze sie dolacze? tylko czy wytrwam? watpie:p zaczne od wieczora;)

Gość asdasda
Uroczy Roman podpisuje pod tym co napisales rekami i nogami :P

Uroczy Roman --> Wiesz co, szkoda mi takich osób jak ty ;) I jak bym miała takie myślenie i podejście jak ty to na pewno niczego bym nie osiągnęła, a tak po za tym to takie komentarze zachowaj sobie dla siebie :) Pozdrwiam

Gość trochę_smutna
ja bym musiala tez z 3kg schudnac. tylko boje sie, ze najpierw schudne w biuscie:o a chce tylko z tylka i brzucha

Gość dudersztyfc
Smaczku Przygody,pij 2 litry,zapewni prawdilowe nawodnienie,a takze nawilzenie skory;d

Gość Uroczy Roman
Czytam tutaj o tym odchudzaniu. Setki kobiet, setki postów. To nic nie daje.

Gość trochę_smutna
smak przygodu- a masz zamiar uzywac jakis balsamow wyszczuplajacych?

trochę_smutna --> Może być różnie ale może akurat w biuście nie schudniesz :) Ja też mam małe piersi bo nie ważę za dużo ale jakoś mi to nie przeszkadza :) Takie zgrabne i jędrne są lepsze od takich dużych i wiszących hehe ;p

Uroczy Roman --> To Twoje zdanie :) Moje jest inne a po za tym gdy się naprawdę czegoś chce i jeżeli komuś zależy to osiągnie swój cel

Mam jeszcze to serum na pośladki z eveline, i używam peelingu cukrowego z garniera, jest boski także polecam :) Jest trochę drogi ale naprawdę warto :) Dzisiaj mam akurat wolne, więc mam do sprzątania całe mieszkanie, potem wybieram się na rower, może 2 razy wyskoczę pojeździć, a na obiad kupiłam sobie kalafior :)

takich osób ja uroczy Roman nam potrzeba :-) przynajmniej mnie motywuje on mówi że nic nie da - a ja że ci udowodnię że da ;-)

Gość trochę_smutna
to na posladki tez mam;)

trochę_smutna --> I co dało Ci to coś ? :) Co do Romana to hm.. mnie takie coś wkurza, takie bez sensowne komentarze, ale może jego dziewczyna ma takie podejście i dlatego dogryza tym które o siebie dbają :) hehe

Dziewczyny tak w ogóle to ile ile macie wzrostu, lat jaką wagę ? Ile chcecie schudnąć, napiszcie coś o sobie :) Na wakacje gdzieś się wybieracie ? :D

Gość smakowitaa
A miałyście problemy z zalegającymi w organizmie toksynami? Ja nie mogę NIC zrzucić podobno przez to. Polecono mi suplement Double Detox firmy Noble Health, słyszałyście coś o nim? :)

ja sobie kupilam drenafast w aptece na oczyszczanie i chudniecie

Nie słyszałam, i osobiście żądnych tabletek nie stosuję, kiedyś brałam lineę, ale efektów nie było, ja już po rowerze 1,20 min jazdy :) Niestety trochę zgrzeszyłam dzisiaj zjadłam mały kawałek sernika i wafelka (260kcal;/) ale już trudno, tak po za tym to jeszcze truskawki, na obiad kalafior, ciemna bułka z pomidorem, kiwi, trochę słonecznika i kawałek bagietki.. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej :) planuje jeszcze jakąś gimnastykę na dzisiaj a u was jak ?

Ja już jestem po 1,5h jazdy na rowerze :) U mnie dzisiaj na śniadanie pól miski płatek z nie całą szklanką mleka, jabłko, i niestety zjadłam 5 cukierków z galaretką ;/ a teraz na obiad piję kefir truskawkowy, i mam nadzieję że ktoś się odezwie

Ja w miesiąc jakiś czas temu schudłam prawie 6 kg. Od jutra znów zaczynam :) To tylko miesiąc. Dam radę:) Będę tu zaglądać.

Gość ljgdsa
na jakiej diecie schudlas 6 kg? gratuluje :)

Dziękuję :) Dietę wymyśliłam sobie sama.. Dieta zdrowego rozsądku. Silne postanowienie, że dam radę wytrzymać miesiąc. Kilogramy nie wróciły :) Jak jesteś zainteresowana to napiszę w punktach moje postanowienia .