Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurka Wodnaaaaa

Legginsy...nadal sa w modzie?

Polecane posty

Gość Kurka Wodnaaaaa

Czesc.Mam pytanie.....czy nadal sa modne legginsy tuz za kolano i do tego tunika?Nie bede wygladala wiesniacko jak tak sie ubiore?Mam 25 lat

Gość bellarosa
owszem są :) zwłaszcza teraz w kwiatowe wzory,a jeśli dla kogoś to zbyt kontrowersyjne,bardzo modne też są legginsy z materiału imitującego skórę.

Gość ale tylko te
skóropodobne sa w modzie!

Kurka Wodnaaaaa Czesc.Mam pytanie.....czy nadal sa modne legginsy tuz za kolano i do tego tunika?Nie bede wygladala wiesniacko jak tak sie ubiore?Mam 25 lat Z tego co widze, nadal sa modne :). Duzo kobiet paraduje tak.

Gość olaliolalaa
Legginsy zawsze są modne, zależy wszystko od Ciebie, jaki efekt chcesz uzyskać. Ostatnio ja mam jazdę na kropeczki, styl pin - up girl. Do tego obowiązkowo noszę apaszkę na włosach (też mam różową w czarne kropki - jak legginsy). Do tego nosze czarną tunikę i oczywiście obcasy. Mam coś podobnego, tylko krótsze: http://www.soyelle.pl/SUZIE-dlugie-legginsy-w-kropki-rozowe-w-czarne-groszki-p5084.html

Gość Kurka Wodnaaaaa
Podoba mi sie styl pin up girl le nie wiem czy odwazyla bym sie tak ubrac i wyjsc do ludzi:P:P:P U innych bardzo mi sie to podoba:) Ja legginsy nosze tlyko i wylacznie do tunik bo nie podoba mi sie jak dziewczyna,kobieta "swieci " tylkiem :P

Gość balubalusia
Legginy zawsze będą modne. Ostatnio właśnie kropki mnie porwały. Może nie koniecznie z różowym kolorem, ale białe na czarym tle zawsze są SUPER!!!

Gość a co powiecie na legginsy
lekko połyskliwe? do klubu czy na dyskotekę np? tunika, legginsy i szpilki?

Gość Kurka Wodnaaaaa
Witajcie:) Wg.mnie legginsy lekko polyskujace tylko i wyklacznie na impreze,na codziennie nie ma takiej opcji!

Gość Kurka Wodnaaaaa
Arowana - chyba jestes mlodziutka,ze chcesz takie kupic i nosic bo ja wnet bede miala 29 l.i dla mnie one sa dziecinne:P Pytasz sie ,gdzie mozna takie kupic...pochodz po sklepach a na bank znajdziesz

Gość hujtfkjkj
Arowana14 Ma racje, jestem chlopakiem i w takich legginsach chodze po osiedlu, moi kumple tez w tylko takich chodza.

Gość Kurka Wodnaaaaa
Witajcie:D yhtjuufyh - te w Twoim linku podobaja mi sie:D Kusza:D