Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorka/G

Slimvea - ciasteczka na odchudzanie

Polecane posty

Gość Gorka/G

Witam, jestem zainteresowana ciasteczkami na odchudzanie Slimvea Czy ktoś już próbował? Przed zakupem chciałabym zasięgnąć jakiś opinii

Gość arlett.34
hej, jestem od ponad miesiąca na diecie slimvea i nie zawsze stosowałam się do ich zaleceń bo dodawałam do diety jabłko i banana, dodałam też 20 minut ćwiczeń aerobowych przed tv. Zaskoczona jestem w tej diecie kolacjami (są wyśmienite) a efekt to 6 kg mniej po 2 miesiącach stosowania. Jednak największa zaletą jest wygoda. Próbowałam już róznych diet i ta mi przypadła najbardziej do gustu

Gość Dana_Biel
Ja zakupiłam ciasteczka bo widziałam je u koleżanki z pracy Spróbowałam i okazały się dla mnie zbawieniem zamiast wychodzić na kebaba wcinam parę ciastek i jestem syta Teraz pracuję nad systematycznością w jedzenie i na bazie ciastek Slimvea opracowałam sobie dietę Zamówiłam na próbę zestaw tygodniowy ale kupuję teraz miesięczny o smaku waniliowym

Gość Łuksza
Jedyny produkt tak skuteczny! przyciągnęło moją uwagę opakowanie potem zobaczyłam cenę i zwątpiłam ;p ale zamówiłam jednorazowo opakowanie i jak dla mnie bomba jeśli chodzi o dietę Ciasteczka zapychają i pomagają kontrolować ilość posiłków w ciągu dnia Mam problemy z szybkim spadkiem cukru i za każdym razem jak się odchudzałam nie dawałam rady z posiłkami, mdliło mnie itd a teraz jak po sniadaniu zjem 2 ciasteczka to jestem syta do południa itd Fajny pomysł i bez głupich obietnic :)

Gość zuppa kremm ....
swietny pomysl, szpikowanie sie chemicznymi ciasteczkami ;) powodzenia. wszystkie wpisy na tym topiku sa pisane przez jedna osobe a topik zostal zalozony w celu raklamy ciasteczek dla naiwnych :D

Gość WposzukiwaniuMarzen
Fakt :) Ale też widać, że nikt się na tę głupotę nie złapał ;)

Gość Natalia _ K
Spróbowałam chociaż nie był to tani zakup i nie żałuje. Nie czuje się też " naiwniakiem" jak piszą dziewczyny powyżej. Dla mnie to dobrze zainwestowane pieniądze. Skład ciasteczek wcale nie jest tak chemiczny jak reklamują go powyżej. Nie schudłam 20 kg ale przestałam podjadać między zaplanowanymi posiłkami bo ciasteczka mocno hamują głód a przez to przestałam być sfrustrowana i nie zajadam się już byle czym Orzechy i suszone owoce między posiłkami nie pomagały mi zagłuszyć ssania w żołądku Jestem zadowolona z produktu, polecam

beznadziejny pomysł. Czy kobiety naprawdę zawsze muszą tak kombinować? Nie wystarczy mniej żreć i ruszyć dupę? Chcecie jeść ciasteczka to jedzcie ale w normalnej ilości. Nie paczka na dzień a 3 sztuki. I problemów z wagą nie będzie. Te wszystkie diety ciasteczkowe, koktajlowe i zupkowo batonikowe to ładny interes, schudnąć owszem, schudniecie, ale potem przytyjecie znowu i co wtedy? Znowu dieta ciasteczkowa, a jakże bo interes się musi kręcić.

Gość Aga L
Też tak mówiłam... dopóki nie urodziłam pierwszego dziecka Sylwetka się zmieniała a zabrakło czasu i woli żeby to zmienić Teraz wzięłam się za siebie i samo jedz mniej nic nie dało trzeba się przekonać na własnej skórze jak trudno czasami jest zrzucić zbędne kilogramy Najbardziej w Slimvei podoba mi się to że wychodząc z dzieckiem na spacer nie podjadam z nim tylko mam swoją porcję 2 ciastek i jestem syta no i nie mam moralniaka ;p

Gość arletta33
Ilość negatywów pisanych przez naszych kochanych rodaków uświadcza mnie w przekonaniu , że dobrze zrobiłam kupując ten produkt. Nic tak nie jest żarliwie w Polsce zwalczane jak coś co może pomóc innym. Ale niech tam sobie piszą bzdury, wystarczy spróbować i już się będzie przekonanym....

Gość Kamila_ B
Ciasteczka zakupiłam zaraz po tym jak rzuciłam palenie - bałam się, że przybiorę na wadze Jadłam ciasteczka według zaleceń i nie przybrałam na wadze ( za pierwszym razem kiedy rzuciłam sporo przytyłam ) mało tego schudłam w ciągu 3 miesięcy jakieś 10 kg Poza tym był to dla mnie świetny substytut papierosa - mogłam co jakiś czas oddawać się rytuałowi chrupania Produkt wart swojej ceny

Gość Odprawiam egzorcyzmy oraz
Bzdura. Te ciasteczka mają tyle samo kcal co inne ciastka więc chrupanie ich zamiast wypalenia papierosa powoduje rozrost dupy a nie spadek wagi 🖐️

Gość Kamila_ B
No muszę powiedzieć, że mi się nic nie rozrosło Przeciwnie czuję się dużo lżej i jest to najlepszy produkt jaki udało mi się uzyskać Skład nie jest taki sam jak w ciastkach z cukierni i jeśli już ktoś chce napisać coś zjadliwego niech będzie to choć trochę poparte faktami Pozdrawiam sfrustrowanych ;]

Gość kultura mam na imię swoje
Jasne... mają skład kosmiczny i odchudzający. Kcal to kcal :P

Gość Yoginka 9
Zanim zaczniecie narzekać to najpierw spróbujcie Jestem zachwycona tym produktem : jest syty, zawiera błonnik i smaczny Można schudnąć w normalny zdrowy sposób Zamówiłam opakowanie jednodniowe dla próby ale teraz zainwestuje w zestaw miesięczny

Gość STOP-ACTA
A inwestuj sobie nawet w terapię gąsienicami 🖐️

Gość katarzynka88888
Gliceryna, mąka owsiana razowa (15%), izolat białka sojowego (10%), ziarna amarantusa, woda, mąka Graham, błonnik bambusowy (6,5%), substancja słodząca maltitol, olej rzepakowy niskotransowy, kwas cytrynowy-regulator kwasowości, aromat, karboksymetyloceluloza substancja stabilizująca, E-471, E 472e emulgatory, kwaśny węglan sodu substancja spulchniająca, propionian sodu substancja konserwująca. sama upieklam te ciasteczka - cena wypieku 10 pln, jestem syta i chudne, no i moje ciasteczka sa naturalne

Gość LUcia M.!
Właśnie przegryzam przy projekcie :) Kupiłam bo po rzuceniu kg potrzebowałam pomocy po trzymaniu diety bo moja wola stawała się coraz słabsza... Nie żałuję wydanych pieniędzy - czuję się spokojniejsza a przede wszystkim smakują mi i sycą. Hmm... wydaje mi się że można upiec ciastka ale nie będą tak skuteczne jak te ( bo skąd wsiąść niektóre ich składniki?

Gość katarzynka88888
wszystkie skladniki sa dostepne w sklepach ze zdrowa zywnoscia, oprocz konserwantow i chemii ktore dodali do srodka - ja na moich ciasteczkach schudlam 5 kg wtydzien

Gość Tera N
Może i faktycznie są ale ja np nie potrafię piec gotować itd więc pewnie wyrzuciłabym pieniądze w błoto\ Schudłam na Slimvei 8 kg w ciągu dwóch miesięcy Nie mam nic do dodania

Gość katarzynka88888
no ja wole wydac 20 pln i upiec samemu niz wywalic 100 pln w bloto, ale jak ktos ma za duzo kasy to nich sobie kupuje ciastka za 100

Gość AaLina
Bardzo dobre w trasę smaczne i skuteczne Koniec z faszerowaniem się tabletkami teraz tylko zdrowa dieta i ćwiczenia

Gość AaLina
Bardzo dobre w trasę smaczne i skuteczne Koniec z faszerowaniem się tabletkami teraz tylko zdrowa dieta i ćwiczenia

Gość katarzynka88888
gadacie jak z reklamy.... czy to jakaś reklama? ale dziwne teksty

Gość oczywiscie ze to reklama
tu to czesto spotykane 🖐️