Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieczny optymista

Potrzebuję kobiecej opinii

Polecane posty

Gość Wieczny optymista

Szanowne Panie, Wydawało mi się, że wpadłem na wspaniały pomysł, dziesiątki osób to potwierdziło, ale były to moje klientki, które mnie znają. Dlatego dodaję temat tutaj, gdzie mogę liczyć na radę osób, które nic o mnie nie wiedzą. Na jednej ze stron dodałem mój projekt. Napisałem, że szukam inwestorski lub inwestora. Cierpliwie czekałem kilka dni, i zadzwoniłem, żeby dowiedzieć się co dalej. Usłyszałem, że muszę poczekać na telefon, i weryfikację danych. Miało to być 3 dni temu. Wiedzieli nawet o co chodzi, widocznie zwrócili uwagę na mój pomysł. Powiedzieli, że im też zależy na tym by pomysłodawcy znaleźli inwestora. Może bez potrzeby się niecierpliwię. Próbuję zrealizować mój cel na wiele sposobów. Jakiś czas temu zrobiłem reklamę tego wynalazku na moim samochodzie, licząc na to, że ktoś kogo szukam, to zauważy. Przypadkowi przychodnie i kierowcy na światłach czytają ją z zaciekawieniem, robią zdjęcia, a nawet pytają kiedy to będzie w sprzedaży. I na tym koniec. Dodatkowo po 18 czerwca mam dostać maila do asystentki jednego z najbogatszych Polaków. Powinno coś z tego wyjść. Tak mi się wydaje. Czuję też jednak, że chociażby nie wiem jakbym się starał, właściwe rozwiązanie pojawi się samo. Tak jak zawsze to ma miejsce w moim życiu. Od kiedy pamiętam myślę pozytywnie, i nigdy się nie poddaję. Wierzę wiec, że może teraz czyta to ktoś, kto naprowadzi mnie na właściwą drogę. Na otwarcie pierwszej fabryki będzie potrzebne nie więcej niż 200-300 tys, które się zwróci pewnie w pierwszym roku a nawet szybciej. Kredyt odpada. Będzie potrzebny także ktoś, kto razem ze mną stworzy zespół, który się będzie opierał na wzajemnym zaufaniu, i ciężkiej pracy. Rozwiązanie jest nowe, konkurencja zostanie w tyle, bo nie odsprzedamy patentu. Chcę wejść w spółkę z kimś o optymistycznym podejściu do życia, tradycjonalnym, i jednocześnie nowoczesnym sposobie myślenia. Kimś podobnym do mnie. Jeśli się pojawią pytania, z przyjemnością na nie odpowiem: pawel_tumilowicz@interia.pl 0048 883 127 444 Wszystkim, którzy przeczytali to do końca gratuluje cierpliwości, i życzę szczęśliwego dnia lub nocy :-) Paweł Tumiłowicz

Gość słodki benek
ale czego Ty właściwie chcesz, jakiej opinii, tu bida na bezrobociu a nie inwestorzy siedzą

mozna wiedziec co to za projekt? a tak pozatym gratuluje pomyslow i pozytywnego nastawienia :) to sie ceni :) - Oby Ci sie udalo udalo :)

Gość Wieczny optymista
słodki benek Każda opinia będzie dla mnie cenna :)

Gość Wieczny optymista
Maravilha Dziękuję, miło mi, że tak myślisz. Powiem Ci co to jest, jak napiszesz mi na maila co to za zwierzak, którego trzymasz na zdjęciu :D

Gość Wieczny optymista
To chyba rzeczywiście nie jest odpowiednie miejsce do szukania opinii. Wypowiedź powyżej nie jest moja.

Gość już wszystko wiem
tak, mam wolne półtorej bańki, napisz nr konta, to ci wyślę